Grupa "Neon Saturdays" izdod singlu un gatavojas iesildīt "James" koncertu Siguldā
No 28.jūnija, grupas jaunais singls pieejams lielākajos mūzikas straumēšanas servisos – „Spotify” un „iTunes”.
Kultūra
2016. gada 27. jūnijs, 15:05

Grupa "Neon Saturdays" izdod singlu un gatavojas iesildīt "James" koncertu Siguldā

Jauns.lv

Siguldā bāzētā alternatīvā roka grupa „Neon Saturdays” nupat laidusi klajā savu jaunāko singlu „In My Eyes”, kas tapis ciešā sadarbībā ar daudzsološo britu producentu Denu Velleru (Dan Weller).

Stāstot par grupas nesenāko veikumu, līderis Andris Ēvelis neslēpj – sadarbība ar britu profesionāli bijis vērā ņemams pārbaudījums gan muzikālajām prasmēm, gan arī spējai organizēties: „Darbu pie singla sākām jau pagājušajā vasarā, ierakstu studijā „Sound Division”. Gan laika, gan resursu ziņā, ieguldījām patiešām daudz. Taču ļoti lepojamies ar gala rezultātu un jāsaka, ka esam pat nedaudz pārsteigti – izejot cauri šim procesam kļuva skaidrs, ka savā lauciņā esam sasnieguši pavisam citu līmeni.” Lielu atbalstu grupai sniedza arī Siguldas novada pašvaldība.

Pirms došanās uz studiju, pagājušajā gadā „Neon Saturdays” paguva uzspēlēt arī prestižajā Eiropas jauno mūziķu festivālā „The Great Escape” un teju visos lielākajos Latvijas festivālos. Pavisam drīz, 6.jūlijā, grupa plāno kāpt arī uz festivāla „Sunset Festival”  skatuves, Siguldā, lai iesildītu angļu rokgrupu „James”. Pašmāju mūziķi ir ļoti pateicīgi par piedāvājumu un sola neaizmirstamu priekšnesumu.

Neon Saturdays – In My Eyes

Rokgrupa „Neon Saturdays” dibināta 2012.gadā. Salīdzinoši īsajā grupas pastāvēšanas laikā iznācis tās debijas albums, vairāki singli, videoklipi un koncerttūrēs vairākkārt apceļota Lielbritānija un Baltijas valstis. Par „Neon Saturdays” mūziku atzinīgi izteicies arī Tims Freizers – „British Academy of Songwriters and Authors” (BASCA) valdes pārstāvis un  starptautiski pazīstams dziesmu autors, kurš sacerējis kompozīcijas tādiem māksliniekiem kā Tīna Tērnere, Billijs Maijers un citi.

Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto