Izšķīrušies aktieri Šons Pens un Robina Raita
Kultūra
2010. gada 5. augusts, 11:40

Izšķīrušies aktieri Šons Pens un Robina Raita

Jauns.lv

Holivudas aktieri Šons Pens un Robina Raita Pena pabeiguši šķiršanās procedūru, izbeidzot 14 gadus ilgušo laulību, liecina tiesas dokumenti.

­

Pāris vairākas reizes mēģinājis šķirties, taču tikai pēc trešā mēģinājuma īstenoja savu nodomu. Pirmo reizi Robina Raita iesniedza šķiršanos 2007.gadā, taču vēlāk to atsauca. Pagājušā gada aprīlī šķiršanos pieprasīja Pens un arī pēc mēneša to atsauca. Galu galā pagājušajā augustā Robina Raita vēlreiz iesniedza šķiršanās prasību, kas tagad tikusi apmierināta. Tiesa neizpauž informāciju par šķiršanās vienošanās nosacījumiem. Pāra pārstāvji pagaidām nav snieguši komentārus.

Aktieri bija precējušies kopš 1996.gada, abiem ir divi kopīgi bērni - 18 gadus veca meita Dilana Frensisa un 15 gadus vecs dēls Hūpers Džeks.

Šons Pens šī gada februārī saņēma savu otro "Oskara" balvu par geju aktīvista Hārvija Milka atveidošanu filmā "Milk" ("Milks"). 48 gadus vecais aktieris ir bijis nominēts "Oskara" balvai piecas reizes, iegūstot labākā aktiera titulu arī 2004.gadā par savu lomu Klinta Īsvuda filmā "Mystic River" ("Noslēpumu upe").

42 gadus vecā Robina Raita Pena ir pazīstama ar lomām tādās filmās kā "Forrest Gump" ("Forests Gamps"), "The Princess Bride" ("Princese - līgava"), kā arī savulaik populārajā seriālā "Santa Barbara".

LETA AP, Foto: Bulls Press

­