Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu

Interesantas aizkulises

Jauns.lv

Interesantas aizkulises...

Lenijs Kravics un viņa komanda Rīgā ieradīsies ar 5 turnejas autobusiem (viens solistam, otrs – pavadošajai grupai, pārējie trīs – komandai) un 10 kravas furgoniem ar tehnisko aprīkojumu. Kopumā uz Rīgu atgādās vairāk nekā 32 tonnas skaņas un gaismu aparatūras.

Lai pārvietotos pa mūsu pilsētu mūziķis vēlas jaunu s-klases automašīnu. Arēnā Rīga lūgts nodrošināt 5 ģērbtuves un vienu viesu istabu. Katrā telpā jābūt izlietnei ar auksto un karsto ūdeni, kā arī vannasistabai. Ģērbtuvēs mūziķi vēlas paklājus un tām visām jābūt slēdzamām.

Kravica ģērbtuvei jābūt vidēji 8x8 metrus lielai. Mūziķis tajā vēlas redzēt vienu ērtu sofu ar spilveniem, divus atpūtas krēslus ar spilveniem, divus kafijas galdiņus, vienu sešas pēdas garu ar galdautu klātu galdu pusdienošanai, divus salokāmus krēslus, drēbju pakaramo, lielu spoguli, tīru paklāju un divas galda vai stāvlampas. Prasību raiderī īpaši uzsvērts, lai šīs lampas būtu darba kārtībā! Lenija ģērbtuvē gaisa kondicionieris nav nepieciešams.

Kravica ģērbtuvē jānogādā 8 litra pudeles Mountain Valley Spring Water ūdens stikla pudelēs, dažādas svaigas sulas, vienu spainīti tīra ledus, elektrisko tējkannu, svaigas nesālītas mandeles un riekstiņus, zemenes, kivi, citronus un ingvera sakni, kā arī dažādas tējas un burciņu dabīga medus.