"Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņās" triumfē Marts Kristians Kalniņš un Veronika Plotņikova
Kultūra
2010. gada 8. novembris, 00:18

"Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņās" triumfē Marts Kristians Kalniņš un Veronika Plotņikova

Jauns.lv

Svētdien noslēdzās TV3 šovs "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas", kurā galveno balvu - 10 000 eiro izcīnīja aktrise Veronika Plotņikova un mūziķis Marts Kristians Kalniņš.

Šovu pavisam uzsāka desmit zvaigžņu pāri, kurus savā starpā sadalīja "milži" Niks Matvejevs un Uldis Marhilēvičs. Līdz finālam žūrijas vērtējuma un skatītāju balsojuma rezultātā nonāca divi pāri - operdziedātāja Evita Zālīte ar hokeja komandas  ārstu Jāni Kvēpu un aktrise Veronika Plotņikova ar mūziķi Martu Kristianu Kalniņu. Pēdējā raidījumā abus pārus gaidīja grūts uzdevums - finālam bija jāsagatavo veseli trīs priekšnesmi, ar ko dalībnieki tika galā godam.

Žūriju "Dziedi ar zvaigzni" fināla raidījumā veidoja operdziedātāja Kristīne Zadovska, aktieris Andris Bērziņš, mūziķis Mārtiņš Freimanis un operdziedātājs Jānis Apeinis. Kaut gan žūrija savu viedokli par pāru sniegumiem izteica, tai šajā raidījumā bija tikai "dekoratīva" funkcija, jo uzvarētājus noteica tikai un vienīgi skatītāju balsojums.

Šovā ar saviem priekšnesumiem uzstājās arī pārējie no šova jau aizgājušie pāri, kuri aizkulisēs aktīvi juta līdzi finālistiem.

Pēc skatītāju balsojuma paziņošanas noskaidrojās, ka ir trumfējis milzis Uldis Marhilēvičš un 10 000 eiro iegūst viņa pāris - Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš.

Kasjauns.lv/ foto: Mārtiņš Ziders