Eiroparlamentārieti Mamikinu sajūsmina ideja par Latvijas pievienošanu Krievijai. VIDEO
Politiķis Andrejs Mamikins sociālajos tīklos retvīto rakstus, kuros sajūsminās par Latvijas iespējamo pievienošanu Krievijai.
Sabiedrība
2016. gada 15. jūlijs, 06:31

Eiroparlamentārieti Mamikinu sajūsmina ideja par Latvijas pievienošanu Krievijai. VIDEO

Jauns.lv

No Latvijas ievēlētais Eiropas Parlamenta deputāts Andrejs Mamikins („Saskaņa”) „Facebook” atbalsta ierakstus, ka Latvijai jāpievienojas Krievijai . Viņš sajūsminās par kādreizējā laikraksta „Bizness i Baltija” redaktora Jurija Aļeksejeva vēlmi redzēt Latviju Krievijas sastāvā.

Pēdējā laikā Mamikins sācis līdzināties Tatjanai Ždanokai, lai iekļūtu Krievijas televīzijas kanālos. Lai tur pazīmētos, jāklāsta, cik labi ir Krievijas teroristi Donbasā, ka Latvijā viss ir slikti un ka te dzīvo „fašists pie fašista”. Pēdējais Mamikina hits bija centieni iestāties „par” Latvijas okupācijas sludinātāju Maksimu Koptelovu. Nu Mamikins, šķiet, lēmis neapstāties pie sasniegtā, un pats ķēries pie lietas, lai Latvija ātrāk nonāktu Krievijā, raksta skaties.lv.

Uz to vedina viņa ieraksts feisbukā. Tur kāda Aļeksejevs mudinājis Krievijas dienu svinēt 18. martā – dienā, kad Krievija okupēja Krimu. Šī būtu īstā svinamā diena. Vēl lielāka svinēšana būtu, ja Krievijas sastāvā būtu arī Latvijā. Pie šādiem ierakstiem savu sajūsmu paudis arī Mamikins, Aļeksejeva teikto retvītojot.

Mamikins vēlas Latvijas pievienošanu Krievijai?!
Kasjauns.lv/Foto: Evija Trifanova/LETA/Video: Urmass Kanāls