Vakar Latvijā "Viking Lotto" loterijā laimēti divi lieli laimesti
Sabiedrība
2017. gada 12. janvāris, 09:57

Vakar Latvijā "Viking Lotto" loterijā laimēti divi lieli laimesti

Jauns.lv

Vakar, 11.janvārī, notikušajā loterijas "Viking Lotto" izlozē Latvijā laimēts 41 171 eiro un 19 290 eiro, informēja VAS "Latvijas Loto".

"Latvijas Loto" pārstāvji norādīja, ka diviem spēlētājiem ir izdevies uzminēt skaitļu kombināciju "5+1". Abi spēlētāji ir piedalījušies izlozē, spēlējot "Sistēmas spēli", kas nozīmē, ka abi laimētāji spēles laukumā atzīmējuši vairāk nekā sešus skaitļus un piedalījušies izlozē ar visām kombinācijām, ko savā starpā veido šie skaitļi.

Viens spēlētājs loterijas biļeti ar "Sistēmas spēli 11" un papildspēlēm "Džokers" un "Džokers 7" par 290 eiro iegādājies AS "Virši-A" tirdzniecības vietā, Ādažos, Rīgas gatvē 45. Tā kā spēlēta papildspēle "Džokers", spēlētājs papildu "Viking Lotto" laimestiem ieguvis arī akcijas laimestu - papildspēles "Džokers" dāvanu 20 000 eiro apmērā. Tādējādi spēlētāja laimestu kopsumma ir 41 171 eiro.

Otrs spēlētājs loterijas biļeti ar sešiem spēles variantiem ar "Sistēmas spēli 9" par 302 eiro iegādājies "Latvijas Loto" mājaslapā.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka trešdien notikušajās "Viking Lotto" izlozē Latvijā laimēts 41 171 eiro un 19 290 eiro lieli laimesti. Lielāka veiksme gan šogad uzspīdēja kādam 40 gadus vecam uzņēmējam un daudzbērnu tēvam no Stopiņiem - viņš no izlozes "Eurojackpot" "izcēla" 596 447 eiro. Taču pērnā gada beigās kāds vīrietis no Pierīgas laimēja lielāko naudas summu Latvijas vēsturē - 815 001,83 eiro.

Viņa stāsts bija teju neticams: "Bija jau vēls, sieva rosījās pa māju. Iegāju internetā, skatos – 815 tūkstošu laimests! Cēlu augšā citus ģimenes locekļus, rādu sievai – nu neticami! Viņi man prasa, vai tas gadījumā nenozīmē, ka laimests ir 815 eiro, nevis 815 tūkstoši. Es saku – nu, bet cipari taču norāda uz tūkstošiem! Teicu, ka pirmdien visu noskaidrošu un... tā kā man vēl bija nedaudz no hokeja saglabājies... tad ielēju un neslikti gulēju."

Kopumā ģimenē ir saglabāts miers, nevienam citam par laimestu nav stāstījuši un centīsies to nedarīt, cik vien ilgi iespējams. Naudas izlietojumam zināmi divi konkrēti mērķi – pabalstīt bērnus un attīstīt lauksaimniecisko darbību. Vienu gan laimētājs atzīst – gan viņš, gan sieva esot ļoti taupīgi cilvēki.

Loterijas šis kungs spēlējot regulāri, taču par mazām summām. Laimīgajā "Viking Lotto" biļetē bijuši atzīmēti viņam nozīmīgi skaitļi. Interesanti, ka laimētājs gribējis vienu no skaitļiem atzīmēt sievas gadu skaitu, bet nokļūdījies par vienu ciparu – un izvilcis laimīgo lozi

"Latvijas Loto" organizē arī skaitļu loterijas "SuperBingo", "Eurojackpot", "Viking Lotto", "Latloto 5 no 35", "Loto 5" un "Keno", kā arī divas papildspēles - "Džokers" un "Džokers 7" un 13 momentloterijas.

"Latvijas Loto" kapitāldaļu turētāja ir Finanšu ministrija. "Latvijas Loto" vispārējais stratēģiskais mērķis ir starptautiski atzītā sociālās atbildības, drošības un kvalitātes līmenī organizēt licencētas spēles, nodrošinot augstākas kvalitātes standartu un sabiedrības interešu un spēlētāju tiesību aizsardzību Latvijā.


Kasjauns.lv, LETA / Foto: Diāna Lozko/LETA