Lilita Zatlere nav vērtējusi eksprezidenta dzīvokli
Sabiedrība
2011. gada 15. jūnijā, 17:07

Lilita Zatlere nav vērtējusi eksprezidenta dzīvokli

Jauns.lv

Ne Valsts prezidents Valdis Zatlers, ne viņa kundze Lilita neesot apskatījuši un ne piekrituši, ne noraidījuši kādu piedāvājumu par dzīvokli, kas pienākas Zatleram pēc prezidentūras beigām.

Lilita Zatlere nav vērtējusi eksprezidenta dzīvokl...
Pretēji apgalvotajam, Lilita Zatlere nav piedalījusies eksprezidenta jaunā mitekļa meklēšanā un vērtēšanā.
Pretēji apgalvotajam, Lilita Zatlere nav piedalījusies eksprezidenta jaunā mitekļa meklēšanā un vērtēšanā.

Kasjauns.lv informēja, ka „Latvijas Avīze” rakstīja, ka „labi informēti avoti vēsta, ka eksprezidenta dzīvokļa meklēšanu kavējot nevis atbilstošu dzīvokļu trūkums tirgū, bet gan prezidenta kundzes uzstādījumi. Viņa kā nepietiekami labus izbrāķējusi atsevišķus piedāvātos dzīvokļus. Šo versiju it kā arī esot apstiprinājis kāds bijušais valsts akciju sabiedrības „Valts nekustamie īpašumi” darbinieks.

Valsts Prezidenta kanceleja kasjauns.lv norāda: „Publikācijā minētās ziņas izteiktas apgalvojuma formā, taču nav pamatotas un neatbilst patiesībai. (..) jebkādi apgalvojumi par iespējamu dzīvokļa piedāvājumu izvērtēšanu un noraidīšanu, it īpaši no Valsts prezidenta ģimenes locekļu puses, nav un nevar būt patiesi un apzināti maldina sabiedrību.”

Zatlers žurnālistiem norādījis: „Pilnīgi godīgi varu pateikt, ka šajos četros gados nevienu reizi neesmu bijis nevienā dzīvoklī ar tādu domu, skatīties, kur es dzīvošu. Man neviens nav arī piedāvājis to darīt. Šobrīd tas ir Valsts nekustamo īpašumu un Prezidenta kancelejas uzdevums, un es pats šajā procesā neesmu iesaistīts, jo darba man vēl šobrīd ir pilnas rokas.

Es kategoriski gribu noliegt un atsaukt šīs ziņas, kas bija vairākos medijos un tika pārpublicētas. Nevienu reizi neviens viņu (Lilitu Zatleri) nav pat aicinājis kaut kur iet un piedalīties, tās ir vienkārši cilvēciskas baumas.”

Kasjauns.lv/Foto: Ieva Čīka/LETA