Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
„UgunsGrēkam” rādīs pēdējo sēriju
Kultūra

„UgunsGrēkam” rādīs pēdējo sēriju

Jauns.lv

Atkal pie altāra, tikai šoreiz varoņiem stājoties citā kombinācijā, trešdien, 22. jūnijā, noslēgsies populārākā pašmāju seriāla „UgunsGrēks” sezona.

„UgunsGrēkam” rādīs pēdējo sēriju...
Seriāla „UgunsGrēks” sezona sākās ar aktrises Maijas Doveikas ienākšanu seriālā. Nu Elizabete dosies pie altāra.
Seriāla „UgunsGrēks” sezona sākās ar aktrises Maijas Doveikas ienākšanu seriālā. Nu Elizabete dosies pie altāra.
Ārprāts – Solveiga (Anita Kvāla) un Aivars (Uldis Dumpis) apprecējušies!

Spilgtākais seriāla sezonā

Līdzīgi kā pērn, TV ekrānos „UgunsGrēks” atgriezīsies augusta beigās, informē TV3 sabiedrisko attiecību speciāliste Marta Zandersone. Seriāla veidotāji sola, ka kārtējo reizi skatītājam tiks dots vasaras uzdevums – lauzīt galvu, kā attīstīsies varoņu tālākais liktenis. Atceramies, ka pērn seriāla sezona beidzās ar sprādzienu Martas (Dita Lūriņa-Egliena) un Leona (Ģirts Ķesteris) kāzu ceremonijā. Un tikai šīs sezonas pirmā sērija atklāja, ka Marta ir mirusi un seriālā ienākusi jauna galvenā varone Elizabete (Maija Doveika). Tiesa, šoreiz seriāla noslēgums nebūšot tik traģisks.

Šosezon seriālam pievienojās jauni aktieri – Maija Doveika, Uldis Anže, Anna Šteina, Voldemārs Šoriņš, Ģirts Liuziniks, Vita Vārpiņa un citi. Kā vēsta anotācija, šoreiz stāties pie altāra kārta pienākusi Elizabetei. Taču vienmēr mīlētais Leons varēs pagaidīt, jo Elizabete ir izvēlējusies Denisu, lai tādā veidā viņu glābtu no cietuma…

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva