112
2011. gada 10. jūlijs, 10:08

Satiksmes negadījumā Kalnciemā gājis bojā cilvēks

Jauns.lv

Pagājušajā naktī satiksmes negadījumā Kalnciemā gājis bojā cilvēks, liecina Valsts policijas operatīvā informācija.

Traģiskais negadījums notika ap plkst.1 naktī Kalnciemā, Draudzības ielā. Pagaidām nenoskaidrots automašīnas "Audi A6" vadītājs izvēlējās satiksmes drošībai neatbilstošu ātrumu, nobrauca no brauktuves, ietriecās kokā un apgāzās.

Ceļu satiksmes negadījumā notikuma vietā no gūtajām traumām mira 1990. gadā dzimis vīrietis, bet otrs 1990.gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Savukārt Iecavā uz Bauskas šosejas vakar ap plkst.16.45 automašīna "Volvo S60", kas veica kreiso pagriezienu, sadūrās ar motociklu "Yamaha", kas bija uzsācis apdzīšanas manevru. Negadījumā traumas guva motocikla vadītājs un pasažiere.

Vēl divi cilvēki guva traumas braucot ar kvadraciklu. Negadījums notika vakar ap plkst.21Sakas pagastā. Pagaidām nenoskaidrots kvadracikla vadītājs, braucot pa vietējās nozīmes ceļu, netika galā ar transportlīdzekļa vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās pamestā mūra ēkā.

Negadījumā cieta 1991. gadā dzimis vīrietis un 1993. gadā dzimusi sieviete, kas ir Baltkrievijas pilsone. Cietušie nogādāti slimnīcā, reanimācijas nodaļā.

Kopā pagājušajā diennaktī reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi. 18 negadījumos cietuši 22 cilvēki.

LETA

Tēmas