112
2011. gada 26. jūlijs, 10:00

Siguldā pēc divu automašīnu sadursmes slimnīcā nogādāta pasažiere

Jauns.lv

Vakar Siguldā, uz Vidzemes šosejas, notiekot sadursmei starp automašīnām BMW un "Volvo", kuras vadītājs nav noskaidrots, cieta un tika ievietota slimnīcā BMW pasažiere, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Pēc automašīnu sadursmes netika noskaidrots, kas vadīja "Volvo", savukārt BMW pie stūres bija 1989.gadā dzimis vīrietis. Viņš guva vairākas traumas, tomēr no hospitalizācijas atteicās. Tāpat negadījumā cieta automašīnas pasažiere, kuru mediķi nogādāja slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki. No tiem Rīgā un tās reģionā bijuši 32 negadījumi un astoņi cietušie.

Vakar VP Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 29 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 13 bijuši autovadītāji, bet 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā aizturēti 13 transportlīdzekļu vadītāji alkohola reibumā, tai skaitā pieci autovadītāji un astoņi velosipēdisti.

LETA

Tēmas