1. septembrī, ietriecoties kokā, miris 17 gadus vecs jaunietis
112

1. septembrī, ietriecoties kokā, miris 17 gadus vecs jaunietis

Jauns.lv

Ceturtdienas vakarā ap plkst.22.30 Saldus novadā uz autoceļa Pūre-Auce-Grīvaiši, automašīnai nobraucot no ceļa un ietriecoties kokā, mira tās pasažieris - 17 gadus vecs jaunietis.

1. septembrī, ietriecoties kokā, miris 17 gadus ve...

Kā pastāstīja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā, automašīnas vadītājs, 1985. gadā dzimis vīrietis, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā auto nobrauca no brauktuves un ietriecās kokā. Automašīnas vadītājs un pasažieris, 1994. gadā dzimis vīrietis, tika hospitalizēti, tomēr vēlāk policija saņēma informāciju, ka jaunietis slimnīcā mira.

Vakar ceļa satiksmes negadījumā Rīgā cieta kāda 11 gadus veca meitene. Automašīnas vadītājs Liepājas ielā uzbrauca virsū 2000. gadā dzimušai gājējai, kā rezultātā meitene guva vairākus sasitumus un citas traumas un pēc hospitalizācijas ievietota reanimācijas nodaļā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 11 cilvēki un viens gāja bojā. No tiem Rīgā un tās apkārtnē notika 26 negadījumi, un tajos cieta seši cilvēki.

LETA/Foto: Ieva Čīka/LETA