No Talsiem var nosūtīt ēdamu šokolādes pastkarti
No Talsiem tagad var aizsūtīt īpašu ēdamu un saldu atklātni – šokolādi „Talsi”.
Novadu ziņas
2012. gada 12. jūlijs, 17:03

No Talsiem var nosūtīt ēdamu šokolādes pastkarti

Jauns.lv

No Talsiem tagad var nosūtīt īpaši garšīgu pastkarti – šokolādes atklātni. Talsi kļuvuši par devīto Latvijas pilsētu, kura gan pilsētniekiem, gan tūristiem piedāvā īpašu atrakciju – ēdamas un saldas atklātnes nosūtīšanu pa pastu.

Uz gardās pastkartes attēlots Talsu skats ar Baznīckalnu, mākslinieces Antras Auziņas veidotais Talsu brunča motīvs un kuršu etnogrāfiskais simbols - Talsu saulīte.

„Šoko pasts” ir „Laimas” šokolāde īpašā, transportēšanai drošā iesaiņojumā, kuru var nosūtīt pa pastu tāpat kā jebkuru citu pastkarti. Šokolādes pastkartē ir vieta sveicienam, adresei un pastmarkai. Sūtījums Latvijā maksā Ls 0,59 Ls, uz kādu no Eiropas valstīm – Ls 1.,1 Ls (neskaitot pašas šokolādes cenu).

Šokolādes pastkartes jau ir izveidotas Liepājai, Daugavpilij, Rīgai, Jelgavai, Valmierai, Cēsīm, Jūrmalai un Rundālei. Jāteic, ka īpašas šokolādes atklātnes nav vienīgais gardais suvenīrs, kuru pēdējā laikā izveidojusi kādā no pilsētām. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka nesen īpašo šokolādes suvenīru izvēlējās arī Sabile. Pūres saldumu ražotne „Pure Chocolate” ir sākusi ražot īpašas Sabiles tumšās šokolādes trifeles ar tumšo vīnogu garšu „Sabile”.

Kasjausn.lv/Foto: publicitātes foto