Lūgums palīdzēt! Nītaurē pazudusi 15 gadu vecā Patrīcija. FOTO
Policija aicina iedzīvotājus rūpīgi aplūkot fotogrāfiju un gadījumā, ja varat sniegt informāciju par jaunietes atrašanās vietu vai varat sniegt citu informāciju, kas palīdzētu noskaidrot viņas atrašanās vietu, zvanīt 110, 64101211 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.
112
2012. gada 23. jūlijs, 13:55

Lūgums palīdzēt! Nītaurē pazudusi 15 gadu vecā Patrīcija. FOTO

Jauns.lv

Sestdien, 21. jūlija pēcpusdienā, ar iesniegumu policijā vērsusies piecpadsmitgadīgas jaunietes māte, portālu Kasjauns.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē. Sieviete informējusi, ka viņas meita Patrīcija Ratniece 20. jūlijā četros pēcpusdienā izgājusi no savas dzīvesvietas Nītaures pagastā, lai dotos uz veikalu, un līdz šim nav devusi ziņu par savu atrašanās vietu. Meitene pārvietojusies ar violetas krāsas velosipēdu.

Policija noskaidrojusi, ka meitene pēdējo reizi redzēta vakar, 22. jūlijā, vienpadsmitos vakarā Siguldas novada Mores pagastā. Bija ģērbusies melnas krāsas džemperī ar garām rokām un īsos šortos, kājās sarkanas krāsas sandales. Meitenes pazīmes: mati krāsoti, melni, garumā līdz jostas vietai. Auguma garums apmēram 1.70, vidējas miesas būves, uz abu roku pirkstiem nēsā sudraba gredzenus.

Kā pašreizējā iespējamā jaunietes atrašanās vieta tiek minēta Rīga, bet var atrasties arī citur. Policija aicina iedzīvotājus rūpīgi aplūkot fotogrāfiju un gadījumā, ja varat sniegt informāciju par jaunietes atrašanās vieta vai varat sniegt citu informāciju, kas palīdzētu noskaidrot viņas atrašanās vietu, zvanīt 110, 64101211 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

Meitenei iepriekš nav bijusi nosliece uz klaiņošanu.

Kasjauns.lv / Foto: Valsts policija