Liepājas domes sēdē policisti uzrauga piedzērušos deputātu Fonteinu
Liepājas domnieks, kurš sevi pasludinājis par pilsētas šerifu, Luijs Fonteins 2. augustā uz domes sēdi it kā ieradies alkohola reibumā un tādēļ viņu domes mājā visu laiku uzraudzīja policisti.
Novadu ziņas
2012. gada 3. augusts, 13:11

Liepājas domes sēdē policisti uzrauga piedzērušos deputātu Fonteinu

Jauns.lv

Ekstravagantais dāņu uzņēmējs, rokmūziķis un Liepājas domnieks Luijs Fonteins uz pilsētas domes sēdi, iespējams, bija ieradies alkohola reibumā. Tādēļ Liepājas domes sēde notika rūpīgā pašvaldības policijas uzraudzībā.

Ceturtdien, 2.augustā, deputāti domes sēdē lēmumus pieņēma pašvaldības policijas darbinieku neuzkrītošā uzraudzībā, vēsta portāls irliepaja.lv.

Divu pašvaldības policijas darbinieku klātbūtne ārpusē pie domes sēžu telpas durvīm (sākumā atvērtām, pēc tam – aizvērtām) izrādījās saistīta ar deputātu Stīnu Lorensu un viņa draugu, dāņu mūziķi, kuru brīvā uzvedība tik solīdā vietā pēc dažu domnieku ieskata liecināja, ka mūziķis ir iereibis. „Kurzemes Vārda” korespondente Nora Driķe, kura speciāli apsēdās blakus viesim, lai to pārbaudītu, gan apgalvoja, ka neko aizdomīgu neesot saodusi. Tomēr policijas darbinieks līdz sēdes beigām neatkāpās no zāles durvīm.

Sēdes noslēgumā Stīns Lorenss, viņš arī Luijs Fonteins, dāvināja kolēģiem savu jauno mūzikas ierakstu disku „Buried and Blessed”, kā arī ielūgumus uz nākamās nedēļas nogalē gaidāmo mūzikas festivālu „Fontaina Festival”. Domes priekšsēdētājs Uldis Sesks gan savu disku „aizmirsa” uz galda.

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva