Sabiedrība
2012. gada 14. augusts, 10:08

Šodien no Londonas olimpiskajām spēlēm mājās atgriezīsies 41 Latvijas komandas pārstāvis

Jauns.lv

Otrdien no Londonas olimpiskajām spēlēm mājās atgriezīsies pārējie Latvijas olimpieši un komandas apkalpojošais personāls, kopumā - 41 delegācijas pārstāvis, informē Latvijas olimpiskā komiteja.

Ar avikompāniajs "Lufrhansa" reisu no Frankfurtes (LH 890) plkst. 13.35 atlidos vieglatlēti Dace Lina, Mareks Ārents, Zigismunds Sirmais, Jānis Leitis, Valērijs Žolnerovičs; modernās pieccīņas atlēti Jeļena Rubļevska un Deniss Čerkovskis; BMX riteņbraucēja Sandra Aleksejeva; airētāji Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs, kā arī treneri Igors Izotovs, Olafs Lakučs, Isaks Novruzovs, Aigars Aglenieks un komandas mediķi Līga Cīrule, Aldis Cīrulis, Edvīns Lešenkovs. Mājās atgriezīsies arī olimpiskās komandas preses sekretāre Marita Vilciņa. 

Savukārt vakarā ar reisu no Frankfurtes (LH 892) plkst. 23.05 atbrauks vieglatlēti Edgars Eriņš, Līna Mūze, Vadims Vasiļevskis, Arnis Rumbenieks, Lauma Grīva, Agnese Pastare, Laura Ikauniece, Madara Palameika, brīvās cīņas sportisti Anastasija Grigorjeva, Armands Zvirbulis; treneri Raivis Maķevics, Aivars Rumbenieks, Māris Grīva, Georgs Gutpelcs, Edvīns Krūms, Gints Palameiks, Visvaldis Freidenfelds, Sergejs Kursītis, kā arī mediķi Valda Kuģe, Māris Eikens, Latvijas Vieglatlētikas savienības prezidents Guntis Zālītis un Latvijas olimpiskās delegācijas vadītāja vietnieki Raitis Keselis un Andris Lupiks.

Jau ziņots, ka pirmdien no Londonas atlidoja un svinīgi lidostā "Rīga" tika sagaidīts divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs un pārējiem BMX riteņbraucēji, savukārt bronzas medaļu ieguvēji pludmales volejbolā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš atlidoja svētdien vakarā.

BNS