Dailes teātris pēdējo reizi rādīs izrādi "Punktiņa un Antons"
Galvenajās lomās pēdējā "Punktiņas un Antona" izrādē skatītāji redzēs Elīnu Dzelmi (Punktiņu) un Lauri Subatnieku (Antonu).
Kultūra
2012. gada 20. augusts, 11:19

Dailes teātris pēdējo reizi rādīs izrādi "Punktiņa un Antons"

Jauns.lv

Dailes teātris 3.septembrī skatītājiem pēdējo reizi piedāvās noskatīties Dž.Dž.Džilindžera iestudēto izrādi "Punktiņa un Antons".

Kopā ar izrādi teātrī šajā dienā notiks skolas atklāšanai veltīts pasākums "Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu!". Izrāde tiks atspoguļota arī Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanālā, radot iespēju televīzijas skatītājiem noskatīties izrādi un ielūkoties teātra aizkulisēs, aģentūru LETA informēja teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudētā izrāde bērniem "Punktiņa un Antons", kas veidota pēc Ēriha Kestnera darba motīviem, pirmizrādi piedzīvoja 2009.gada maijā. Pēdējā šī iestudējuma izrādē Punktiņas un Antona lomas atveidos Elīna Dzelme un Lauris Subatnieks. Izrādē spēlēs arī Dainis Gaidelis, Sarmīte Rubule, Ilze Vazdika, Marīna Janaus, Ieva Pļavniece, Aldis Siliņš, Gints Andžāns, Kristaps Rasims, Juris Frinbergs, Ivars Auziņš, Āris Rozentāls, Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Dainis Grūbe.

Lielie un mazie skatītāji uz pasākumu "Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu!" Dailes teātrī aicināti no plkst.16, bet izrāde "Punktiņa un Antons" sāksies plkst.18.

LTV raidījuma laikā televīzijas skatītājiem būs iespēja tikties ar izrādes varoņiem pirms iestudējuma, ielūkoties pasākuma norisē Dailes teātrī un uzzināt skatītāju - bērnu un vecāku - iespaidus par izrādi.

LETA / Foto: Jānis Deinats/ FOTOCENTRS