Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sabiedrība

Mācību gada sākumā "Splendid Palace" piedāvās filmu programmu bērniem

Jauns.lv

Kinoteātris "Splendid Palace" jaunā mācību gada sākumā, 1.sepetmbrī un 2.septembrī, skatītājiem piedāvās filmu programmu bērniem, informēja SIA "Rīgas nami" pasākumu centru pārvaldes pārstāve Aiga Millere.

Mācību gada sākumā "Splendid Palace" piedāvās film...

1.septembrī kinoteātrī skatītājiem tiks piedāvāta 2009.gada spēlfilma "Mazie laupītāji", kuru veidojis režisors Armands Zvirbulis.

Filmas galveni varoņi - piedzīvojumu kārais Robis un viņa nedaudz nopietnākā māsa Luīze - ir spiesti pārcelties uz vecvecāku māju laukos, jo pēc tam, kad tēvs zaudējis darbu un nespēj samaksāt kredītu, banka atņem ģimenes jauno dzīvokli pilsētā. Pārliecībā, ka varēs palīdzēt vecākiem, Robis izkaļ plānu, kas paredz, kopā ar māsu aplaupīt banku, kas atņēmusi dzīvokli.

Savukārt nākamajā dienā kinoteātris "Splendid Palace" piedāvās animācijas filmu "Ness un Nesija", kuru 1991.gadā radīja režisori Ansis Bērziņš un Roze Stiebra.

Animācijas filma ir Lohnesa ezera Nesija un Ineša ezera Nesa aizkustinošais mīlas stāsts.

Nu jau 10 000 gadus viņus atdala klinšu grēda, un nu zemūdens bars barvedes Barakudas, zintnieces Murēnas un ņiprā Dūņu Rūķīša vadībā gatavojas lielajam notikumam - Nesijas un Nesa glābšanai. Lai arī uzdevumu sarežģī samilzušās ekoloģiskās problēmas un cilvēku joprojām bezatbildīgā rīcība, viņi rīkojas gudri un enerģiski.

LETA