Ineses Supes dzīvē „Degpunktā” laiks beidzies
„Vienā brīdī vakarā pēkšņi saproti, ka vairs nav privātās dzīves, jo visu laiku domā par kādu svešu cilvēku, dedz, lai palīdzētu,” par savu „Degpunktā” pavadīto laiku aizdomājas Inese Supe.
Kultūra

Ineses Supes dzīvē „Degpunktā” laiks beidzies

Jauns.lv

LNT raidījums „Degpunktā” tagad ir ēterā sešus vakarus nedēļā, bet – bez Ineses Supes. Viņas dzīvē šis „kriminālais” posms ir noslēdzies.

Ineses Supes dzīvē „Degpunktā” laiks beidzies...

Portālam Kasjauns.lv Inese teic, ka turpina strādāt „Tautas balsī”, viņa darbosies arī citos LNT raidījumos, par kuriem plašākai sabiedrībai televīzijas vadība drīzumā paziņos. Supe gan atklāj, ka piepalīdz kolēģiem topošajā šovā „Precamies!” – viņa zvana potenciālajiem dalībniekiem vīriešiem.

„”Degpunktā” posms manā dzīvē ir beidzies, tās bija septiņas sezonas, bet tagad gribu rādīt pozitīvas lietas, kas mums ir ikdienā apkārt. Es arī nealkstu vadīt raidījumus, tā nekad nav bijusi mana sirdslieta, gribu ar cilvēkiem tikties klātienē. Turu īkšķi par saviem kolēģiem „Degpunktā”, lai viņiem viss izdodas,” saka Inese Supe.

Strādājot „Degpunktā”, viņa ir ne tikai vēstījusi par šausminošiem notikumiem, bet arī palīdzējusi daudzām nelaimes skartām ģimenēm, piemēram, ugunsgrēkos cietušajiem.

Kad 2010. gada vēlā rudenī Rīgā uz AB dambja atrada smagi piekauto, komā guļošo Juri Boitmani, tieši Supe, vācot informācijas kripatas, noskaidroja viņa personību. „Vienā brīdī vakarā pēkšņi saproti, ka vairs nav privātās dzīves, jo visu laiku domā par kādu svešu cilvēku, dedz, lai palīdzētu. Bet mans, „Degpunktā” un arī sabiedrības uzdevums ir palīdzēt citiem, tikai tā varam tikt uz priekšu,” toreiz intervijā sacīja Inese Supe.  

Inese Supe darbā un atpūtā


Māris Puķītis/Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva