112
2012. gada 13. septembris, 08:57

Auces novadā kokā ietriekusies apvidus automašīna

Jauns.lv

Vakar Auces novadā no ceļa nobraukusi un ietriekusies kokā apvidus automašīna. Slimnīcā no avarējušā transportlīdzekļa nogādāts vadītājs un pasažiere.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Vītiņu pagastā 1992.gadā dzimis vīrietis ar apvidus automašīnu "Jeep Grand Cherokee" neizvēlējās ceļa segumam nepiemērotu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. No automašīnas slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti vadītājs un 1969.gadā dzimusi pasažiere.

Savukārt Gulbenes novadā, autoceļa Litene-Alūksne 3.kilometrā, 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW 316" neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, pēc kā automašīnu sanesa, tā nobrauca no ceļa un apgāzās. Ar traumām slimnīcā nogādāts automašīnas vadītājs.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 39 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 23 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu, 14 no tiem bija autovadītāji, deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti pieci transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un viens velosipēdists.

LETA