Detektīva „Ēnu spēlēs” jaunākajā sērijā Ančevskis jau apskauj Ķuzuli! FOTO
Lūk, Roberts jeb Ainārs Ančevskis jau apskāvis Gabrielu jeb Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu.
Kultūra
2012. gada 18. novembris, 05:56

Detektīva „Ēnu spēlēs” jaunākajā sērijā Ančevskis jau apskauj Ķuzuli! FOTO

Jauns.lv

Kā zināms, daudzsēriju detektīvfilmas „Ēnu spēles” galvenie varoņi ir privātdetektīvi Gabriela un Roberts, kuri ne tikai izmeklē noziegumus, bet arī plēšās savā starpā. Taču 8. sērijā būs redzams, ka abiem jau sāk veidoties arvien draudzīgākas attiecības!

Ilzes Ķuzules-Skrastiņas un Aināra Ančevska varoņi seriāla pirmajās sērijās ne tikai nevarēja sadzīvot, bet pat, šķiet, ienīda viens otru. Bet nu jau viņi lēnām sadraudzējušies, un, iespējams, vairs nav tālu tā sērija, ka Gabriels un Roberts būs pāris.

Tikmēr daudzsēriju detektīvfilmas „Ēnu spēles” šajā sērijā „Mantojums” uzzināsiet, kas notiek, kad mūžībā aizgājušā cilvēka mantinieki nav mierā ar testamentu. Savstarpēji labās attiecības izplēn un sāka īsta cīņa teju uz dzīvību un nāvi. Par upuri kļūs ne viens vien - pēc pirmā sekos nākamais, aiz tā vēl kāds.

Proti, Marčello atved uz detektīvaģentūru savu klienti Benitu, kura interesējas par iespējām apstrīdēt testamentu. Stāsts tāds, ka Benitas tante ir mirusi dīvainos apstākļos, bet tantes māju mantojis īrnieks Uģis. Gabrielas un Roberta uzdevums ir pārbaudīt negaidītā  mantinieka alibi Benitas tantes nāves brīdī. Šajā detektīvfilmas sērijā piedalīsies arī tādi aktieri kā Inese Pabērza, Līga Zeļģe, Juris Gornavs, Rihards Jakovels un Lidija Pupure.

Kasjauns.lv/FOTO: TV 3 publicitātes foto