112
2012. gada 30. novembris, 09:46

Rīgā automašīna notriec velosipēdistu un aizbrauc no notikuma vietas

Jauns.lv

Vakar Rīgā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca velosipēdistu un aizbrauca no notikuma vietas.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Augusta Deglava ielā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca velosipēdistu, 1958.gadā dzimušu vīrieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietušais ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Mēness ielā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca gājēju, 1936.gadā dzimušu sievieti, un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī ar lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, 1978.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Mercedes-Benz", notrieca gājēju, 1948.gadā dzimušu sievieti, kura ar smagām traumām nogādāta slimnīcā.

Kā LETA jau ziņoja, no rīta uz autoceļa Rīgas HES-Jaunjelgava autobusa, mikroautobusa un vieglās automašīnas sadursmē gāja bojā divi cilvēki, vēl divi cietušie tika nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 72 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 18 cilvēki un divi gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 37 avārijas, kurās cieta 12 cilvēki un divi cilvēki gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja deviņus transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji, četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs transportlīdzekļu vadītāji - divi autovadītāji un viens velosipēdists.

LETA