Kravas vilciena aizdegšanās dēļ apturēta satiksme starp Rīgu un Valgu
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere apstiprināja, ka uz pārbrauktuves aizdegusies kravas vilciena lokomotīve.
112

Kravas vilciena aizdegšanās dēļ apturēta satiksme starp Rīgu un Valgu

Jauns.lv

Trešdienas vakarā aizdedzies kravas vilciens posmā Sigulda - Līgatne, tādēļ apturēta vilcienu satiksme starp Rīgu un Valgu, pastāstīja pasažieru pārvadātāja pa dzelzceļu "Pasažieru vilciens" (PV) sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Priedniece.

Kravas vilciena aizdegšanās dēļ apturēta satiksme ...

Viņa norādīja, ka vilcieni virzienā uz Valgu ir apturēti Siguldā, savukārt vilciens virzienā uz Rīgu apturēts Līgatnē. Starp pilsētām tiek nodrošināta pasažieru pārvadāšana ar autobusu.

Priedniecei pagaidām nebija informācijas par to, vai izdevies nodzēst ugunsgrēku kravas vilcienā. Tāpat pagaidām nav informācijas, kad varētu atjaunot vilcienu satiksmi.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere apstiprināja, ka uz pārbrauktuves aizdegusies kravas vilciena lokomotīve, taču  "Latvijas dzelzceļa" ugunsdzēsēji saviem spēkiem to nodzēsuši un VUGD uz notikuma vietu nemaz nav izsaukts.

BNS/Foto: Gatis Dieziņš/LETA