Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Rēzeknes bērnu nama bērni Jaungadu svin kopā ar Mis un Misteru. FOTO
Mis Rēzekne 2012 Santa Seržante viesojas pie Rēzeknes bērnu nama bērniem.
Novadu ziņas

Rēzeknes bērnu nama bērni Jaungadu svin kopā ar Mis un Misteru. FOTO

Jauns.lv

Rēzeknes bērnu nama audzēkņi Jauno gadu nesen jautrā noskaņā nosvinēja kopā ar pilsētas atraktīvākajiem un skaistākajiem jauniešiem – gan Mis un Misteru Rēzekne, gan jautro un atjautīgo kluba „Zvārgulīši” jauniešiem.

Rēzeknes bērnu nama bērni Jaungadu svin kopā ar Mi...

Brīnumi nav jāmeklē, brīnumi ir jārada pašiem. Jāprot priecāties un radīt svētku sajūtu citiem. Tieši ar šādu pārliecību divas Rēzeknes biedrības - „Mis un Misters Rēzekne” un „Zvārgulīši”, kopīgiem spēkiem organizēja labdarības pasākumu Rēzeknes bērnu nama bērniem. Tajā bērnus priecēja arī Salatētis, ar kuru kopīgi tika iets rotaļās un dziedāts no sirds. Aizkustinošu priekšnesumu sniedza Mis Rēzekne 2012 Santa Seržante. Aizvadītā gada Mis Rēzekne titula ieguvēja Santa bija parūpējusies arī par dāvanām un sagatavojusi īpašas mīļlietiņas bērniem.

Katrs no mums dziļi sirdī tic brīnumam, katram ir vēlme kaut uz brīdi iejusties citā tēlā. To palīdzēja īstenot Alīna Matvejeva un Anastasija Bovkuna, jo viņas veidoja krāšņus Body art zīmējumus, kas lika bērniem pasmaidīt par sevi un priecāties no sirds. Ar bērniem rotaļās kopā gāja „Mis un Misters Rēzekne” konkursa organizatore Kristīne Viļuma un darba grupas biedri - Armands Arbidāns un Māris Bērziņš, kā arī „Mis Rēzekne 2012” – Santa Seržante.

Mis Rēzekne 2012 Santa Seržante kopā ar Salatēti.

Labdarības pasākums Rēzeknes bērnu namā

Elmārs Barkāns/Foto: publicitātes foto