Interneta hits "Hārlemas krateklis" gūst popularitāti arī Latvijā. VIDEO
"Harlem Shake" kļuvis par īstu Youtube hitu.
Sabiedrība
2013. gada 16. februāris, 17:21

Interneta hits "Hārlemas krateklis" gūst popularitāti arī Latvijā. VIDEO

Jauns.lv

Jaunais video vietnes "YouTube" hits "Harlem shake" jeb "Hārlemas krateklis", kam jau ir izveidotas vairākas versijas, sāk kļūt populārs arī Latvijā, novēroja biznesa portāls "Nozare.lv".

Video vietnē "YouTube" oriģinālo "Harlem shake" versiju, kuru uzfilmējuši pieci jaunieši no Austrālijas un kas ievietota video vietnē 2.februārī, ir noskatījušies vairāk nekā 7,5 miljoni cilvēku. Oriģinālajā video jaunieši atrodas istabā, viens no puišiem ar ķiveri galvā sāk kustēties pie grupas "Baauer" dziesmas "Harlem shake". Kad dziesmā sāk skanēt basi un bungas, mainās kadrs, un visi pieci puiši kustās mūzikas ritmā dažādās pozās, turklāt ir mainījušies arī viņu apģērbi.

Jaunajam video hitam jau ir izveidotas vairākas versijas kareivju, ugunsdzēsēju, televīzijas diktoru, ofisu darbinieku izpildījumā, kā arī video uzņemti dažādās vietās, no kurām interesantākās ir zem ūdens un uz ledus.

Pirmais video Latvijā tapis mediju aģentūras "Inspired Communications" birojā, kurā piedalās ofisa darbinieki, kam ir sekojis arī "Hārlemas krateklis" Latvijas Televīzijas pirmā kanāla (LTV1) rīta programmā "Labrīt, Latvija!", kurā piedalās LTV1 darbinieki.

"Inspired Communications" video ir skatīts aptuveni 23 000, savukārt LTV1 video - vairāk nekā 300 reizes.

Harlem Shake Labrīt, Latvija! - video:
"Hārlemas krateklis" darbībā - video:

LETA/Foto: Ekrānuzņēmums no video