Politika
2013. gada 19. februārī, 02:21

"Vienotības" rindas papildina Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters

Jauns.lv

Partijas "Vienotība" preses sekretāre Laila Timrota informēja, ka partijas biedru skaitu februārī papildinājuši 50 jauni biedri, to vidū arī Madonas novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ceļapīters.

"Vienotības" rindas papildina Madonas novada domes...

Šobrīd "Vienotības" biedru skaits pārsniedz 2500. Audzis arī partijas reģionālo nodaļu skaits, un patlaban Latvijā darbojas 43 partijas reģionālās nodaļas, no kurām lielākās ir Rīgas, Jūrmalas, Ogres un Jelgavas nodaļas, kā arī partijas Jaunatnes organizācija.

"Latvijai, pilsētām un novadiem nepieciešama vīzija par attīstību, mūsu iedzīvotājiem - darbavietas, ienākumi, stabilitāte un drošība par rītdienu. Es ticu Latvijas izaugsmei un esmu pārliecināts, ka profesionāla un pārdomāta saimniekošana, izmantojot mums sniegtās iespējas, ļaus to padarīt par ikviena novada un katra Latvijas iedzīvotāja veiksmes stāstu," pauda jaunais partijas biedrs Ceļapīters.

Savukārt "Vienotības" priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa uzskata, ka jaunu, zinošu un aktīvu cilvēku iesaistīšanās partijas darbā liecina par izaugsmi, sabiedrības ticību mūsu vērtībām un joprojām pieaugošu politisko potenciālu.

"Daudziem šobrīd pie partijām nepiederošiem reģionu līderiem un pat pašvaldību vadītājiem ir tuvas "Vienotības" idejas un mērķi. Mums kā varas partijai šiem ļaudīm ir ko piedāvāt, un jaunu reģionu līderu idejas un pienesums "Vienotības" politikai sniedz papildus vilkmi un attīstību," uzskata partijas līdere.

Partija "Vienotība" ir dibināta 2011.gada 6.augustā un ir pārstāvēta 75 Latvijas pašvaldībās - septiņās pilsētās un 68 novados. 13 pašvaldībās partijas pārstāvji ir domes vadītāji, 15 - priekšsēdētāju vietnieki.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Ceļapīters iepriekš, 1998., 2001., 2005. un 2009.gadā, Madonas pašvaldības vēlēšanās kandidējis no Tautas partijas saraksta.

LETA