Violas Abramovas-Mailītes vīrs ir galantākais pavadonis itāļu ballītē. FOTO
Deju pasniedzēja Viola Abramova–Mailīte un viņas dzīvesbiedrs Rihards Mailītis bija saposušies īpaši saskaņotā apģērbā.
Sabiedrība
2013. gada 15. jūnijs, 13:49

Violas Abramovas-Mailītes vīrs ir galantākais pavadonis itāļu ballītē. FOTO

Jauns.lv

Piektdienas pievakarē norisinājās vasarīga ballīte itāļu stilā, kurā netrūka sabiedrībā zināmu seju, tostarp deju pasniedzēja Viola Abramova-Mailīte ar vīru Rihardu.

Piektdienas vakarā Vecrīgas bāra „Just” āra terasē jau laikus pulcējās dāmas, kas bija saposušās vasarīgi un atbilstoši pasākuma dreskodam - baltā, zaļā vai sarkanā.

Kā vieni no pirmajiem viesiem uz pasākumu ieradās itāļu dziedātājs Roberto Meloni ar kolēģi, dziedātāju un vokālo pedagoģi Lauru Railu, kā arī dejotāja Ieva Kemlere ar labu draugu, dejotāju Rolandu Šteinbergu. Smaidīgi un īpaši labā noskaņojumā vasarīgajā pasākumā bija arī dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe ar savu draugu Gati Babri, kuri visa vakara gaitu pavadīja kopā, nešķiroties ne mirkli.

Taču visgalantākais pāris bija deju pasniedzēja Viola Abramova-Mailīte ar vīru Rihardu. Šai ballītei viņi bija saposušies īpaši saskaņoti, un apkārtējo uzmanību piesaistīja Violas īsie bruncīši un pamanāmais dekoltē. Dejotāja savu stilu bija papildinājusi ar īpaši efektīgām augstpapēžu kurpēm. Kā novēroja kasjauns.lv, Violas vīrs Rihards bija īpaši gādīgs pavadonis mīļotajai, un ik uz soļa savu sievu atbalstīja, lai visai šaurajā un ne visai ērtajā apģērbā un apavos viņa justos komfortabli.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica