Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Par godu festivālam „Pestivals” top īpaša pica. FOTO
Skat, kāda ir īpašā festivāla „Pestivals” pica.
Kultūra

Par godu festivālam „Pestivals” top īpaša pica. FOTO

Jauns.lv

Gatavojoties galvaspilsētas populārajam mūzikas un kultūras festivālam „Pestivals 2013”, kas norisināsies 12. un 13. jūlijā Mežaparka estrādē, tika pagatavota īpašā „Pestivals” pica, kuru degustēt bija ieradušies arī festivāla dalībnieki.

Par godu festivālam „Pestivals” top īpaša pica. FO...

Kādā no Rīgas picērijām jau laikus ieradās gan interesenti, gan festivāla dalībnieki, kas pavisam drīz Mežaparka lielajā estrādē priecēs klātesošos ar savu uzstāšanos. Viesu vidū bija uzņēmējs un hip hop mūziķis Ģirts Rozentāls jeb Ozols, kā arī Valters Frīdenbergs un populārais dīdžejs Ex da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, pazīstamais dejotājs, horeogrāfs un šova „Dejo nost!” uzvarētājs Deniss Tumakovs un citi.

Īpašajā „Pestivals” picas atklāšanas pasākumā klātesošie varēja degustēt festivāla picu, kā arī baudīt muzikālu priekšnesumu Valtera Frīdenberga izpildījumā. Pasākuma noslēgumā ikvienam bija iespēja izveidot arī savu īpašo picu, kombinējot sastāvdaļas pēc savas gaumes. Ikvienam picas veidotājam bija iespēja izpausties pēc pašu izvēles un savu veikumu pasākuma izskaņā, jaukajā „Pestivals” gaisotnē, nobaudīt.

Par godu festivālam „Pestivals” tiek atklāta īpašā „Pestivals” pica

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica