Novadu ziņas
2013. gada 13. jūlijs, 10:51

Jūras svētkos paziņos sakoptāko Liepājas ostas uzņēmumu

Jauns.lv

Šodien Liepājā Jūras svētku laikā tiks paziņoti konkursa "Sakoptākais Liepājas ostas uzņēmums 2013" rezultāti, informēja Liepājas speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) sabiedrisko attiecību speciāliste Līga Ratniece-Kadeģe.

Jūras svētki Liepājā sāksies sestdienas rītā ar zivju tirdziņu Ostas promenādē. Turpat būs apskatāma Aivara Kleina rīkotā gleznotāju un zīmētāju plenērā "Liepājas marīna 2013" tapušo gleznu izstāde par jūras tematiku, bet no plkst.10 līdz 15 būs iespēja doties ekskursijā uz Jūras spēku kuģi M-06 "Tālivaldis".

Krastā kāps arī jūras pavēlnieks Neptūns ar svītu un aicinās visus klātesošos pievienoties raibam svētku gājienam uz Jūras svētku tālākās norises vietu - festivāla "LMT Summer Sound" teritoriju parkā Kūrmājas prospekta galā. Ostas promenādē Neptūns ieradīsies plkst.11.15.

Parkā laikā no plkst.12 līdz 15 uz skatuvēm priekšnesumus sniegs deju grupa "Ekstra", dziesminieks Uldis Kākulis, Ingrīdas Lūres Liepājas baleta un deju studijas dalībnieki un popgrupa "Tev un man", kā arī grupa "Susdungo", Liepājas jaunie mūziķi "AC/DC Teens" un "Meadows".

Paralēli priekšnesumu baudīšanai drosmīgākie un aktīvākie varēs sacensties īsteni jūrnieciskās sacensībās - zābaku mešanā, zivju kabināšanā, ūdensnešanā ar švammēm, kā arī piedalīties sportiskās aktivitātēs pludmalē. Jūras svētku dienas programmas noslēgumā muzicēs Nacionālo bruņoto spēku bigbends Ulda Locenieka virsvadībā.

LETA