Kultūra
2013. gada 9. augustā, 12:29

Jūlijā skatītākās TV3 pārraides - laika ziņas, "Bez tabu" un "Kobra"

Jauns.lv

Telekanāla TV3 skatītākās pārraides jūlijā bija TV3 laika ziņas, "Bez tabu" un seriāls "Kobra", informēja "Modern Times Group" (MTG) sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone.

Jūlijā skatītākās TV3 pārraides - laika ziņas, "Be...

Šīm pārraidēm seko TV3 ziņas, seriāli "Viņas melo labāk", "Radu būšana" un "CSI Lasvegasa". Vēl pārraižu top pirmajā desmitniekā iekļuvušas TV3 laika ziņas sestdienā, seriāls "Kāsla metode" un filma "Nepārspējamais Halks".

"MTG TV" kanālu direktore Baiba Zūzena atzīst: "Skatītājiem vasaras mēnešos ir būtiski būt lietas kursā par aktualitātēm sabiedrībā, un nepieciešamais informācijas minimums tiek gūts raidījumos "Bez tabu" un TV3 ziņas. Kā redzam, svarīgi ir zināt laika apstākļu prognozes. Un tad nāk laiks seriāliem, gan Latvijā veidotajam "Viņas melo labāk", gan labākajam no ārzemju piedāvājuma".

Kā ziņots, kopumā jūlija televīzijas programmu topa pirmajā vietā ir XXV Dziesmu un XV Deju svētku laikā demonstrētais deju lieluzvedums "Tēvu laipas" kanālā LTV1, kuru vērojuši vidēji 10,2% jeb 204 900 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem, liecina pētījumu aģentūras TNS apkopotie jūlija televīzijas auditorijas pētījuma rezultāti.

Jūlijā skatītākais kanāls bijis TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 11,8%. Otrs skatītākais kanāls bijis LNT ar 10,8%, bet trešais - kanāls LTV1 ar 10% skatīšanās laika daļu.


LETA, Nozare.lv