"Vēl vien cuciņ!" Filmas "Vella kalpi" aktieri atkal satiekas krodziņā. FOTO
Vien cuciņ! „Vella kalpu” aktieri Baiba Indriksone (no kreisās), Haralds Ritenbergs, Olga Dreģe un komponists Raimonds Pauls novērtē cienastu.
Kultūra
2013. gada 5. novembris, 18:30

"Vēl vien cuciņ!" Filmas "Vella kalpi" aktieri atkal satiekas krodziņā. FOTO

Jauns.lv

Rudenīgajā novembra vakarā kādā Doma laukuma restorānā atkal satikās leģendārās latviešu kinofilmas „Vella kalpi” un „Vella kalpi Vella dzirnavās” radošā komanda. Aktieri, kā arī filmas mūzikas komponists Maestro Raimonds Pauls izbaudīja īstenu vella kalpu krodziņa gaisotni.

Šovasar Doma laukumā atvērtais restorāns „Rīgas atslēgas” tapis pilnībā iedvesmojoties no 1970. gadā uzņemtās filmas „Vella kalpi”, tāpēc ne velti restorānā var izbaudīt latviskus ēdienus, kā arī iejusties vella kalpu krodziņa atmosfērā. Bet 4. novembra vakarā, pateicoties aktieriem un filmas veidotājiem par iedvesmu, restorāns „Rīgas atslēgas” sarīkoja smalkas vakariņas vella kalpiem. Tajās piedalījās filmas varoņi Haralds Ritenbergs (Andris), Baiba Indriksone (Lēne), Ingrīda Andriņa (Cecīlija), Olga Dreģe (Anna), Aivars Leimanis (Puika), Maestro Raimonds Pauls, kā arī aktieri Jānis Reinis, Mirdza Martinsone, Juris Strenga un Sarmīte Rubule.

Šajā jautrajā atmiņu vakarā par muzikālo noformējumu rūpējās senās mūzikas ansamblis „LUDUS”, uzstājās arī Olga Dreģe ar savas radošās komandas priekšnesumiem. Un, protams, neiztika arī bez „vien maz cuciņ!”.

„Vella kalpu” atkalsatikšanos vella kalpu kroga gaisotnē skatiet galerijā!


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders