Marts Kristians Kalniņš ar bērniem uzstājas festivālā "Bildes". FOTO
Mūziķis Marts Kristians Kalniņš kopā ar meitu Līvu un dēlu Matīsu mūzikas un mākslas festivālā „Bildes” izpildīja divas Imanta Kalniņa komponētās dziesmas – „Zilais putniņš” un „Smilšu rausis”.
Kultūra
2013. gada 1. decembris, 21:13

Marts Kristians Kalniņš ar bērniem uzstājas festivālā "Bildes". FOTO

Jauns.lv

Izskanējis ikgadējais mūzikas un mākslas festivāla „Bildes” koncerts bērniem. Šogad tajā ar savām atvasēm uzstājās vairākas ģimenes, arī mūziķi Marts Kristians Kalniņš un Juris Kaukulis.

Rīgas Kongresu namā pulcējās lielas un mazas ģimenes ar savām atvasēm, lai priecātos kopīgi atpūstos sirsnīgā koncertā bērniem, kurā šogad uzstājās: Sandra Bula-Ziemele, Gustavs un Āris Ziemeļi, „Dzeguzīte”, Nils Īle ar dēlu Fabiasu un draugiem, „Jūras akmentiņi”, „Knīpas un Knauķi”, „Momo& Agita Kaužēna”, „Little Poppy”, „Podziņas”, „Rasa”, Samanta Veckalne un Haralds Sīmanis, „Tev un man”, „Vējā”, Juris Kaukulis ar ģimeni un Marts Kristians Kalniņš ar dēlu Matīsu un meitu Līvu. Viņiem uz skatuves pievienojās grupas „Melo-M” dalībnieks Kārlis Auzāns. Marta bērni sirsnīgi izdziedāja vectēva Imanta Kalniņa komponētās dziesmas „Zilais putniņš” un „Smilšu rausis”.

Koncertu vadīja Māra Ulme un Nikolajs Puzikovs, bet starpbrīdī bērni tika cienāti ar gardu saldējumu.

Kasjauns.lv/ Anete Janševica