2013. gada 29. decembris, 16:34

"VEF Rīga" basketbolists Jānis Bērziņš iedzīvojies ceļgala traumā

Jauns.lv

Latvijas čempionvienības basketbolā "VEF Rīga" jaunais spēlētājs Jānis Bērziņš sestdien iedzīvojies ceļgala savainojumā, sarunā ar aģentūru LETA pastāstīja kluba direktore Laila Spaliņa.

Kā zināms, "VEF Rīga" sestdien aizvadīja "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta maču pret "Liepāja"/"Triobet", ko izbraukumā izdevās pārspēt ar 81:67.

Vienā no cīņas epizodēm ceturtajā ceturtdaļā Bērziņš guva savainojumu, kas viņam liedza turpināt spēli.

Spaliņa pavēstīja, ka jaunais basketbolists iedzīvojies ceļgala traumā, taču par tās nopietnību vēl nav precīzas informācijas, jo jāsagaida, kad noies pampums.

Kluba direktore atklāja, ka "VEF Rīga" basketbolisti saspringtā grafika dēļ ir noguruši, tāpēc nepieciešama atpūta. Kā zināms, Latvijas čempioniem LBL regulārā čempionāta mači jāaizvada trīs dienas pēc kārtas - piektdien, sestdien un svētdien.

Piektdien rīdzinieki ar 97:69 uzvarēja sacensību jaunpienācēju "Saldus", bet svētdien būs jāmēro spēki ar "Latvijas Universitāti" (LU).

Kā zināms, 20 gadus vecais Bērziņš vasarā pagarināja līgumu ar "VEF Rīga" uz nākamajiem trim gadiem.

Bērziņš bija viens no Latvijas U-20 izlases līderiem Tallinā aizvadītajā Eiropas čempionātā, kurā tika izcīnītas vēsturiskas sudraba medaļas, bet pērnajā sezonā viņš bija izīrēts Latvijas klubam "Valmiera".

"VEF Rīga" šobrīd ar četrām uzvarām četrās spēlēs atrodas LBL kopvērtējuma galvgalī.

LETA