Kobi Braientu 16. reizi iebalso NBA Zvaigžņu spēles sastāvā
Kobe Braients pagaidām atkopjas no savainojuma, taču līdz Zvaigžņu spēlei viņam vajadzētu būt ierindā.
Basketbols

Kobi Braientu 16. reizi iebalso NBA Zvaigžņu spēles sastāvā

Jauns.lv

Losandželosas "Lakers" basketbolistu Kobi Braientu līdzjutēji 16. reizi iebalsoja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles sastāvā, ceturtdien informēja organizatori.

Kobi Braientu 16. reizi iebalso NBA Zvaigžņu spēle...

Līdzjutēju balsojumā populārākais bija Maiami "Heat" spēlētājs Lebrons Džeimss, kurš savāca 1,4 miljonus balsu. Austrumu konferences zvaigžņu sastāvā viņam 16.februārī Ņūorleānā pievienosies komandas biedrs Dveins Veids, Pols Džordžs no Indiānas "Pacers", Karmelo Entonijs no Ņujorkas "Knicks" un Kairijs Ērvings no Klīvlendas "Cavaliers".

Rietumu zvaigžņu sastāvā līdzās Braientam būs Stīvens Karijs (Goldensteitas "Warriors"), Kevins Durants (Oklahomasitijas "Thunder"), Bleiks Grifins (Losandželosas "Clippers") un Kevins Lovs (Minesotas "Timberwolves).

Braients iepriekš pauda cerību, ka līdzjutēji par viņu nebalsos, jo basketbolists savainojuma dēļ sezonā ir aizvadījis tikai sešas spēles un laukumā atgriezīsies ne agrāk kā februāra sākumā. Vairāk par Braientu NBA Zvaigžņu spēlēs ir piedalījies tikai Karims Abduls Džabars, kuru uzaicināja 19 reizes.

Zvaigžņu spēles sākumsastāvos četri no 10 basketbolistiem iekļuva pirmo reizi karjerā. Debija starta sastāvā būs Karijam, Lovam, Džordžam un Ērvingam.

Zvaigžņu spēles rezervistus klubu treneru balsojumā nosauks pēc nedēļas.

Kevins Durants (Oklahomasitijas "Thunder"), Bleiks Grifins (Losandželosas "Clippers") un Kevins Lovs

BNS/Foto: EPA/LETA