Latvijas hokeja izlase olimpiskajā ciematā tikusi pie televizoriem

Jauns.lv

Latvijas hokeja izlase olimpiskajā ciematā Sočos tikusi pie televizoriem, kurus sarūpēja Latvijas olimpiskās delegācijas vadība, informēja valstsvienības preses sekretārs Māris Gorbunovs.

Latvijas hokeja izlase olimpiskajā ciematā tikusi ...

Televizori hokejistiem tika sagādāti sestdien, lai viņi brīvajā laikā var sekot līdzi arī citu sacensību gaitai. kalnu olimpiskajos ciematos, kur mitinās slēpotāji, skeletonisti, kamaniņu braucēji un dzīvos bobslejisti, sportistu mītnēs televizoru nav, taču tāds atrodas ofisa telpā.

Jau ziņots, ka brīvo laiku olimpieši var īsināt ar globālā tīmekļa palīdzību, jo sportistiem ir pieejams bezvadu internets. Tiesa, krasta ciematā, kas atrodas lejā pie jūras, interneta signāla kvalitāte neesot tā labākā, un kā smējis ātrslidotājs Haralds Silovs, lai dabūtu lielāku ātrumu ir jātura vaļā savas istabas durvis, jo tās aizverot internets var pazust pavisam. Arī kalnu ciematā interneta ātrums spēj sagādāt problēmas pat brīžos, kad jānosūta kāds e-pasts.

Jau ziņots, ka Latviju olimpiskajās spēlēs pārstāvēs 58 sportisti. Daļa no viņiem uz Sočiem vēl nav devusies. Sportisti kopā mitinās trīs olimpiskajos ciematos - viens atrodas lejā pie jūras, pārējie divi augšā kalnos, kur ar autobusu no lejas var nokļūt pēc stundu ilga brauciena.

BNS