Visu laiku rezultatīvākajā NBA zvaigžņu spēlē uzvar Austrumi. FOTO. VIDEO
Rietumu konferences aizsgars Džeims Hārdens cenšas apspēlēt Austrumu konferences kuzbrucēju Lebronu Džeimsu.
Basketbols

Visu laiku rezultatīvākajā NBA zvaigžņu spēlē uzvar Austrumi. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē svētdien Austrumu konferences komanda ar rezultātu 163:155 (42:44, 34:45, 47:37, 40:29) uzvarēja Rietumu konferences vienību, panākumu gūstot pirmo reizi kopš 2010.gada.

Visu laiku rezultatīvākajā NBA zvaigžņu spēlē uzva...

Šī kļuvusi par visu laiku rezultatīvāko līgas zvaigžņu spēli.

Par spēles vērtīgāko basketbolistu tika nosaukts Kails Īrvings no Klīvlendas "Cavaliers" komandas, kurš guva 31 punktu, bet noslēdzošajā ceturtdaļā viņa 15 gūtie punkti sekmēja vienības atspēlēšanos.

Tāpat 30 punktus uzvarētāju labā guva Karmelo Entonijs no Ņujorkas "Knicks" vienības.

Trešajā ceturtdaļā vēlākie uzvarētāji atradās iedzinējos ar 18 punktiem, bet mača izskaņā guva desmit punktus pēc kārtas. Tagad kopumā līgas zvaigžņu spēlēs Austrumu konferences komandai ir par 11 uzvarām vairāk - 37 pret 26.

Rietumu konferences vienības labā pa 38 punktiem guva Kevins Durants no Oklahomasitijas "Thunder" un Bleiks Grifins no Losandželosas "Clippers" komandas.

Kā ziņots, sestdien Visu zvaigžņu spēles "slam dunk" konkursā uzvarēja Vašingtonas "Wizards" komandas spēlētājs Džons Vols, bet par tālmetienu konkursa uzvarētāju kļuva Sanantonio "Spurs" itāļu snaiperis Marko Belinelli. Pirms tam piektdien līgas debitantu mačā kādreizējās NBA zvaigznes Granta Hila veidotā komanda ar rezultātu 142:136 pieveica citas bijušās līgas zvaigznes Krisa Vēbera komandu.