"Heat" izbraukumā grūtā cīņā panāk izlīdzinājumu sērijā pret "Pacers"
Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 gūtajiem punktiem bija Dveins Veids (pa labi), bet "Pacers" sastāvā 14 punktus iemeta Pols Džordžs.
Basketbols
2014. gada 21. maijs, 10:49

"Heat" izbraukumā grūtā cīņā panāk izlīdzinājumu sērijā pret "Pacers"

Jauns.lv

Pašreizējā čempione Maiami "Heat" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālsērijas otrajā spēlē otrdien ar 87:83 (20:21, 21:16, 21:26, 25:20) izbraukumā sīvā cīņā pieveica Indiānas "Pacers" komandu.

Izšķirošais pavērsiens notika ceturtās ceturtdaļas vidū, kad deviņus punktus īsā laikā guva "Heat" komandas līderis Lebrons Džeimss, bet vēl četrus viesiem pievienoja Dveins Veids un "Heat" no 69:73 pārņēma vadību ar 82:75. Atlikušajā laikā tuvāk par pieciem punktiem "Pacers" pietuvojās vien savā pēdējā uzbrukumā.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 23 gūtajiem punktiem bija Veids, bet Džeimss pievienoja 22 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr "Pacers" sastāvā 25 punktus šoreiz sameta Lenss Stīvensons, atkārtojot savas karjeras rezultativitātes rekordu izslēgšanas cīņās. Savukārt 14 punktus iemeta Pols Džordžs.

Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts 1-1, bet nākamās divas spēles jau tiks aizvadītas Maiami.

Kā ziņots, Rietumu konferences finālsērijas pirmajā mačā pirmdien pērnā gada turnīra finālisti Sanantonio "Spurs" ar 122:105 savā laukumā pieveica Oklahomasitijas "Thunder".

LETA/Foto: EPA/LETA