Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Draudzeni nošāvušais protēžu skrējējs Pistoriuss dzērumā iesaistījies kautiņā
Oskars Pistoriuss, neskatoties uz emocionālo izturēšanos tiesas zālē, atrod laiku arī nakts dzīvei.
Citi sporta veidi

Draudzeni nošāvušais protēžu skrējējs Pistoriuss dzērumā iesaistījies kautiņā

Jauns.lv

Draudzenes slepkavībā apsūdzētais Dienvidāfrikas paraolimpiskais sprinteris Oskars Pistoriuss aizvadītajā nedēļas nogalē kādā vietējā naktsklubā dzērumā iesaistījies kautiņā.

Draudzeni nošāvušais protēžu skrējējs Pistoriuss d...

Kautiņš izcēlies ar kādu citu Johanesburgas naktskluba VIP viesi Džēridu Mortaimeru, kurš ar Pistoriusu iepazinies ar drauga palīdzību. Tiesa, pēcāk slavenais sprinteris sācis neglaimojoši izteikties par Mortaimera draugiem, kā rezultātā starp abiem izcēlies kautiņš.

"Dzērām tekilu, un vēl joprojām atceros, ka, liekot uz galda glāzi, nodomāju: "Es nevaru iedzert, kamēr par maniem draugiem kāds tā runā."," atzina Mortaimers, kuru pēcāk Pistoriuss sācis dunkāt pa krūtīm.

"Viņš bija ļoti tuvu manai sejai, bet es viņu atgrūdu. Pēc tam viņš nokrita, jo Pistoriusu paklupināja starp viņa kājām esošais krēsls. Brīdi vēlāk viņam bija strīds ar vēl vienu vīrieti, taču apsargiem tika lūgts, lai viņi Pistoriusu izved no bāra, jo viņš rada pārāk daudz nepatikšanu," pauda Mortaimers.

Pašlaik 27 gadus vecais Pistoriuss apsūdzēts savas draudzenes Stīnkempas nošaušanā viņa mājā Pretorijā Svētā Valentīna dienā pagājušā gada 14.februārī. Pistoriuss tiesā vairākas reizes izteicies, ka veicis šāvienus cauri vannas istabas durvīm, kur slēpās viņa draudzene, jo bijis "šausmīgi nobijies", ka kāds caur atvērtu logu ielauzies viņa greznajā mājā.

Sportista tiesas prāva atsāksies 7.augustā.

LETA/Foto: EPA/LETA