Marcels Hosa: šosezon vēl ne reizi neesmu saņēmis algu
Slovāku uzbrucējsa Marcels Hosa neuztraucas, ka Rīgas "Dinamo" viņam varētu nesamaksāt.

Marcels Hosa: šosezon vēl ne reizi neesmu saņēmis algu

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" slovāku uzbrucējs Marcels Hosa šosezon vēl ne reizi nav saņēmis algu, sportists atklājis savas dzimtenes laikrakstam SME.

Marcels Hosa: šosezon vēl ne reizi neesmu saņēmis ...

Kā zināms, komandai joprojām nav ģenerālsponsora, jo klubu pametis galvenais naudas devējs gāzes kompānija "Itera". Kluba vadība vairākas reizes solījusi situāciju atrisināt, sakot, ka finansiālās problēmas nebūs ilgstošas.

"Šosezon vēl ne reizi neesmu saņēmis algu. Par to gan nebaidos, jo norēķināšanās ir kluba pienākums. Nauda kaut kad tiks samaksāta," paudis Hosa. "Treneri mums atgādina, ka nepieciešams koncentrēties uz hokeju, jo galvenais ir rezultāti. Tiesa, spēlēt bez atalgojuma nav patīkami. Savā karjerā ko tādu pieredzu pirmoreiz."

Šosezon 32 gadus vecais uzbrucējs 13 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Piektdien komanda noslēdza trīs izbraukuma maču sēriju, piedzīvojot trīs zaudējumus. Kluba vadība pirms tam solījusi, ka pēc atgriešanās Rīgā spēlētāji naudu saņems.

Iepriekš pagājušajā nedēļā "Dinamo" kluba pārstāvji aģentūrai LETA kategoriski noliedza Somijas medijos pirms mača pret Helsinku "Jokerit" izskanējušo informāciju, ka komandas spēlētāji aizkavēto algu dēļ izteikuši draudus šādas situācijas turpināšanās gadījumā neiziet uz ledus.

Pirmdien, trešdien un piektdien "Dinamo" ir gaidāmas trīs spēles savā laukumā.