"Spēle šobrīd ir otrajā plānā!" Artis Ābols pastāsta par negadījumu ar lidmašīnu
"Labi, ka tas notika uz skrejceļa ar mazu ātrumu," notikušo nelabprāt atceras Ābols.
Sporta zvaigznes
2017. gada 17. februāris, 15:14

"Spēle šobrīd ir otrajā plānā!" Artis Ābols pastāsta par negadījumu ar lidmašīnu

Jauns.lv

Incidents lidostā "Rīga" notika, kad ceļā uz Krievijas pilsētu esošā lidsabiedrības "Vim Airlines" čarterreisa lidmašīnai bija mazs ātrums, atklāja lidmašīnas pasažieris, Toljati hokeja komandas "Lada" vienības galvenais treneris Artis Ābols.

"Izbraucām uz skrejceļa un lidmašīna saslīdēja," sacīja Ābols.

Kontinentālās hokeja līgas komanda "Lada" pēc vakardienas spēles Rīgā ar vietējo "Dinamo" bija ceļā uz Ufu, kur tai sezonas noslēdzošajā spēlē sestdien jātiekas ar vietējo "Salavat Julajev" vienību. "Spēle šobrīd ir otrajā plānā, neviens par to nedomā. Labi, ka šīs atgadījums beidzās laimīgi," teica Ābols.

Patlaban komanda atrodas lidostā un gaida citu lidmašīnu, kas to nogādās Ufā.

"Ir variants doties ar lidmašīnu, kas uz Minsku veda Kazaņas "Ak Bars" komandu. Gaidām citu lidmašīnu," atklāja Ābols, izlidošanas laiku neprognozējot. "Noskaņojums komandā patlaban ir nekāds. Gaidām citu lidmašīnu. Labi, ka tas notika uz skrejceļa ar mazu ātrumu," notikušo nelabprāt atceras Ābols.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka šodien starptautiskajā lidostā "Rīga" notika negadījums ar aviokompānijas "Vim Airlines" čarterreisa uz Krievijas pilsētu Ufu gaisa kuģi, kas veda KHL komandu "Lada".

Kā liecina lidmašīnas pasažiera, "Lada" komandas hokejista Gļeba Korjagina sociālā tīkla "Instagram" kontā ievietotais video, "Vim Airlines" lidmašīnas kreisā spārna turbīnā ir bukte.

Toljati komandu trenē Latvijas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Ābols un spēlē vārtsargs Edgars Masaļskis un aizsargs Kristaps Sotnieks, savukārt kā fiziskās sagatavotības treneris strādā Vilnis Klucis.

Latviešu bagātīgi pārstāvētā "Lada" komanda ar 65 punktiem 59 spēlēs atrodas Austrumu konferences priekšpēdējā, 14.pozīcijā, un jau ilgāku laiku zaudējusi cerības uz iekļūšanu KHL izslēgšanas turnīrā. Ceturtdien komanda Latvijas galvaspilsētā tikās ar vietējo Rīgas "Dinamo" komandu un piekāpās pagarinājumā ar 1:2, vārtus ielaižot gan pamatlaika, gan arī papildlaika pēdējās sekundēs.

LETA/Foto: Evija Trifanova/LETA