Draizaitls nokārto uzvaru uzvaru pret "Red Wings"; trīs punktu spēle arī Mitelstādam
foto: USA TODAY Sports via Reuters Con
Leons Draizaitls piedalījās visos trīs "Oilers" vārtu guvumos, turklāt papildlaikā nodrošināja uzvaru.
Hokejs

Draizaitls nokārto uzvaru uzvaru pret "Red Wings"; trīs punktu spēle arī Mitelstādam

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Leons Draizaitls svētdien Detroitā guva divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja komandas uzvarā pagarinājumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.

Draizaitls nokārto uzvaru uzvaru pret "Red Wings";...

"Oilers" viesos ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Detroitas "Red Wings". Draizaitls 29. minūtē izlīdzināja rezultātu, panākot 1:1, 45. minūtē ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Evanam Bušāram otro reizi spēlē izlīdzināt rezultātu, bet pagarinājuma 18. sekundē iemeta uzvaras vārtus.

Pa diviem rezultativitātes punktiem uzvarētājiem sakrāja aizsargs Bušārs (1+1), Konors Makdeivids un vēl viens aizsargs Matīass Ekholms, bet vārtos Kalvins Pikārs atvairīja 24 metienus.

Viesiem pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja Endrū Kops (1+1) un Patriks Keins (0+2), bet vārtos Kamerons Talbots atvairīja 31 metienu.

Kolorādo "Avalanche" svinēja piekto uzvaru pēc kārtas, savā laukumā ar 5:4 (1:0, 1:0, 3:4) pieveicot Otavas "Senators". Uzvarētāju labā trīs rezultatīvas piespēles sakrāja Keisijs Mitelstāds, bet pa diviem rezultativitātes punktiem sakrāja Neitans Makinons (1+1) un aizsargs Samuels Žirārs. Visiem divus vārtus guva Klods Žirū, bet pa diviem punktiem sakrāja arī Breidijs Tkačaks un Niks Kazenss.