Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Panarins iemet trīs vārtus Detroitai; "Blues" vienīgais precīzais metiens papildlaikā
foto: AP/Scanpix
Komandas biedri sveic Artemiju Panarinu.
Hokejs

Panarins iemet trīs vārtus Detroitai; "Blues" vienīgais precīzais metiens papildlaikā

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Artemijs Panarins ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem un sekmēja Ņujorkas "Rangers" uzvaru.

Panarins iemet trīs vārtus Detroitai; "Blues" vien...

"Rangers" viesos ar 5:2 (2:0, 3:1, 0:1) pārspēja Detroitas "Red Wings". Panarins uzvarētāju rindās guva trīs vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, iekrājot "hat-trick" astoto reizi NHL karjerā. Tāpat viņš ir pirmais "Rangers" hokejists, kuram katrā no sezonas pirmajās četrās spēlēm izdevies iekrāt vairākus rezultativitātes punktus. Visos trijos Panarina vārtos pie rezultatīvas piespēles tika Vinsents Tročeks, kura kontā arī viens precīzs metiens vairākumā. Tāpat trīs rezultatīvas piespēles iekrāja Ādams Fokss, bet vienu ripu mājinieku vārtos raidīja Viktors Mančīni. Mājinieku labā vārtus guva Morics Zaiders un Džozefs Kompers, kurš arī asistēja komandas biedra vārtu guvumā.

Citā mačā Edmontonas "Oilers" izbraukumā ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) uzvarēja Nešvilas "Predators", kas zaudējusi četrās spēlēs pēc kārtas. "Oilers" rindās pirmos vārtus šosezon guva Konors Makdeivids, ar diviem precīziem metieniem izcēlās Brets Kulaks, kurš pagājušajā sezonā 82 mačos guva kopā trīs vārtus, bet vēl Edmontonas vienības labā vārtus guva Džefs Skiners.

Vēl Sentluisas "Blues" hokejisti mājās ar 1:0 (0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā guva panākumu pār Ņujorkas "Islanders". Mājinieku "sauso" uzvaru sekmēja vārtsargs Džoels Hofers, kurš atvairīja visus 34 metienus un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli uzvaru nesošajos vārtos, kurus pagarinājuma trešajā minūtē guva Džeiks Neibors.

Jau ziņots, ka Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" viesos ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Floridas "Panthers" komandu ar Uvi Balinski ierindā. Zemgus Girgensons un Tampabejas "Lightning" mājās ar rezultātu 4:3 pārspēja Vegasas "Golden Knights" vienību, bet Kolumbusas "Blue Jackets", spēlējot bez savainotā Elvja Merzļikina, mājās ar 6:4 guva panākumu pār Bufalo "Sabres" komandu.