Rīgas "Prizma" OHL spēlē svin uzvaru pār "Rīgas Hokeja skolu"
foto: LETA
"Prizmai" trīs rezultativitātes punktus sakrāja Edijs Brahmanis.
Hokejs

Rīgas "Prizma" OHL spēlē svin uzvaru pār "Rīgas Hokeja skolu"

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Rīgas "Prizma" komanda otrdien Rīgā "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē savā laukumā ar 6:3 (2:0, 2:2, 2:1) pieveica "Rīgas Hokeja skolu".

Rīgas "Prizma" OHL spēlē svin uzvaru pār "Rīgas Ho...

Uzvarētājiem trīs (2+1) rezultativitātes punktus sakrāja Edijs Brahmanis, pa diviem - aizsargs Matīss Bīriņš (2+0), Armands Bērziņš un Emīls Ezītis (0+2), bet vārtus guva arī Renārs Cipruss un Haralds Štrombergs. Viesiem divus (1+1) punktus sakrāja Toms Kuzmins, bet vārtus guva arī Kristiāns Utnāns un Gustavs Spīgulis. Mājiniekiem Jānis Sidašs atvairīja 20 metienus, bet viesiem Artūrs Skrebutens - 35 no 40 metieniem.

"Mogo"/"RSU" desmit spēlēs ir 19 punkti, bet Tallinas "Panter" ir 18 punkti 11 cīņās. 15 punkti deviņās spēlēs ir "Zemgalei"/LBTU, septiņi punkti astoņos mačos - Rīgas "Prizma" vienībai, bet "Rīgas hokeja skola" ar vienu punktu astoņās spēlēs ir sestā septiņu komandu čempionātā. Latviju turnīrā pārstāv "Mogo"/RSU, "Rīgas hokeja skola", "Zemgale"/LBTU un "Prizma", Lietuvu - Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet Hockey Punks", bet Igauniju - Tallinas "Panter".

OHL izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu, bet augstākās vietas ieņēmušās Latvijas un Lietuvas vienības tiks atzītas par savu valstu čempionēm. OHL čempionātā komandas aizvada sešu apļu turnīru, tiekot izspēlētām 126 spēlēm. Iepriekšējā sezonā par čempioniem kļuva "Mogo"/RSU hokejisti, kuri finālsērijā ar 4-1 pārspēja "Zemgale"/LBTU komandu.