Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Par NHL pirmās nedēļas spožāko zvaigzni atzīts Jūtas kluba uzbrucējs Dilans Ganters
foto: AP/Scanpix
Dilans Ganters.
Citi sporta veidi

Par NHL pirmās nedēļas spožāko zvaigzni atzīts Jūtas kluba uzbrucējs Dilans Ganters

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Jūtas kluba uzbrucējs Dilans Ganters ir atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas pirmo zvaigzni, vēsta turnīra rīkotāji.

Par NHL pirmās nedēļas spožāko zvaigzni atzīts Jūt...

Par otru labāko spēlētāju regulārās sezonas pirmajā nedēļā atzīts Vinipegas "Jets" vārtsargs Konors Helebaks, bet trešās zvaigznes gods ir ticis Vegasas "Golden Knights" uzbrucējam Džekam Aikelam.

Ganters sezonas pirmajās trīs spēlēs izcēlās ar pieciem precīziem metieniem un palīdzēja NHL jaunpienācējai Jūtas vienībai izcīnīt trīs panākumus trīs mačos, Jūtas komandai kļūstot par otro NHL klubu, kas spējis savās pirmajās trīs spēlēs NHL izcīnīt tikpat uzvaras. Pirms šīs sezonas Jūtas komanda noslēdza astoņu gadu vienošanos ar 21 gadu veco uzbrucēju.

Savukārt Helebaks trīs spēlēs atvairīja kopā 81 no 83 metieniem, vidēji mačā ielaižot 0,66 vārtus un tiekot galā ar 97,6% raidījumu, un aizvadīja arī vienu "sauso" maču. Ar Helebaku vārtos "Jets" sezonas ievadā izcīnījusi trīs uzvaras tikpat mačos.

Tikmēr Aikels trijās spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, iekrājot septiņus rezultativitātes punktus. Arī "Golden Knights" sezonu sākusi ar trīs panākumiem trīs spēlēs trešo gadu pēc kārtas.