Ernests Gulbis: ja jāizvēlas starp Harisu un Trampu, es viennozīmīgi izvēlētos Donaldu Trampu
foto: Ekrānuzņēmums
Tenisists Ernests Gulbis.
Sporta zvaigznes

Ernests Gulbis: ja jāizvēlas starp Harisu un Trampu, es viennozīmīgi izvēlētos Donaldu Trampu

Santa Hincenberga

Jauns.lv

Latvijas Tenisa savienības prezidents Ernests Gulbis atzina, ka ASV prezidenta vēlēšanās atbalsta Republikāņu partijas pārstāvi Donaldu Trampu. Ja viņam būtu jāizvēlas starp Kamalu Harisu un Donaldu Trampu, Gulbis atzīst, ka viennozīmīgi izvēlētos Donaldu Trampu.

Ernests Gulbis: ja jāizvēlas starp Harisu un Tramp...

"Es saprotu, ka saņemšu daudz kritikas par šo, bet šeit nav runa par to, vai man patīk Harisa vai Tramps… ne viens, ne otrs... ar ko Donalds Tramps var patikt," teica Gulbis.

"Patiesībā, ja man būtu jāizvēlas, es balsotu par Kenediju. Viņš man šķiet kā saprāta balss šajā situācijā," piebilda Gulbis.

Viņš arī neslēpa, ka viņam patīk cilvēki, kas ir apkārt Trampam. Tenisists skaidroja, ka visi tie cilvēki, kuriem viņš seko interneta vidē, atbalsta Trampu, un tas, pēc viņa teiktā, ir rādītājs. Starp tiem esot vairāki uzņēmēji, podkāstā "Virziens" atzina bijušais tenisists Ernests Gulbis.

ASV prezidenta vēlēšanas notiks 5. novembrī. Galvenie kandidāti ir Kamala Harisa, kura pārstāv Demokrātu partiju, un bijušais prezidents Donalds Tramps no Republikāņu partijas, kurš atkal piedalās vēlēšanu kampaņā, lai atgūtu prezidenta amatu.