Madrides "Atletico" mājas spēles vairs nevarēs apmeklēt fans, kurš derbijā apmētāja Tibo Kurtuā
foto: AP/Scanpix
Tibo Kurtuā Madrides derbijā aizmet prom uz sevi mestās šķiltavas.
Futbols

Madrides "Atletico" mājas spēles vairs nevarēs apmeklēt fans, kurš derbijā apmētāja Tibo Kurtuā

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Spānijas futbola klubs Madrides "Atletico" aizliedzis ieeju stadionā līdzjutējam, kurš svētdien derbijā ar priekšmetiem apmētāja Madrides "Real" vārtsargu Tibo Kurtuā.

Madrides "Atletico" mājas spēles vairs nevarēs apm...

Svētdien "Atletico" mājvietā "Metropolitano" stadionā notikušais Madrides derbijs tika pārtraukts uz aptuveni 20 minūtēm, jo mājinieku līdzjutēji sāka mest laukumā priekšmetus. Kā vēsta Spānijas mediji, šajās darbībās bija iesaistīti apmēram 60 līdzjutēji un aizdomu ēna krītu uz savulaik klubam pietuvināto ultru grupu "Frente Atletico". Bijušais "Atletico" vārtsargs Kurtuā tika apmētāts arī pudelēm, šķiltavām un citiem priekšmetiem. Pēc incidenta "Atletico" rosinājusi aizliegt stadionā vilkt apģērbu, kas traucētu pēc sejām identificēt šādās darbībās iesastītas personas.

Anhelam Korream gūstot vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē, "Atletico" izrāva neizšķirtu 1:1. Savukārt Tibo Kurtuā konkrētajā spēlē iedzīvojās savainojumā. Kreisās kājas traumas dēļ "Real" vārtsargs izlaidis aptuveni divas nedēļas. Viņa atgriešanās laukumā gaidāma pēc starptautiskā izlašu pārtraukuma. Kurtuā nesaskaņu dēļ ar Federiko Tedesko šobrīd atteicies spēlēt Beļģijas izlasē. 

Esošā "La Liga" čempione Madrides "Real" pirmajās astoņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras, taču trijos mačos spēlējusi neizšķirti. 18 punkti dod tai otro vietu čempionāta tabulā, par trīs punktiem atpaliekot no līderes un sīvākās konkurentes "Barcelona". Madrides "Atletico" ar diviem punktiem mazāk ir ceturtie.