"Villarreal" izcīna piekto uzvaru sezonā un pakāpjas uz trešo vietu Spānijas čempionātā
foto: ZUMAPRESS.com
"Villarreal" futbolists Tjerno Barī svin vārtu guvumu.
Futbols

"Villarreal" izcīna piekto uzvaru sezonā un pakāpjas uz trešo vietu Spānijas čempionātā

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Uz trešo pozīciju Spānijas futbola čempionāta ("La Liga") kopvērtējumā pirmdien pakāpās "Villarreal" vienība, kas mājās ar 3:1 (1:0) pieveica "Las Palmas" komandu.

"Villarreal" izcīna piekto uzvaru sezonā un pakāpj...

Mājiniekus vadībā spēles 45.minūtē izvirzīja Nikolā Pepe, bet otrā puslaika otrajā minūtē Fabiu Silva panāca 1:1. Mača 51.minūtē mājinieku pussargs Alekss Baena nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, tomēr pēc viņa piespēles Tjerno Barī 84.minūtē panāca 2:1 "Villarreal" labā, bet pats Baena kompensācijas laikā nodrošināja uzvaru ar 3:1.

Šī kļuva par kluba piekto uzvaru astoņās spēlēs un jau otro pēc kārtas. Vienīgo zaudējumu "La Liga" čempionātā "Villarreal" piedzīvojusi pret esošo turnīra līderi Barselonu (1:5). Pēc nospēlētajām astoņām kārtām "Villarreal" čempionāta kopvērtējumā ar 17 punktiem pakāpusies uz trešo vietu, atpaliekot vien no līdervienības "Barcelona", kuras kontā 21 punkts, un Madrides "Real", kas tikusi pie 18 punktiem. "Las Palmas" ir vienīgā komanda šosezon "La Liga" turnīrā, kas nav tikusi pie uzvaras. Ar trim punktiem vienība ieņem pēdējo 20.vietu.

Spānijas "La Liga" čempionātā šajā nedēļas nogalē sāksies devītās kārtas izspēle. 5. oktobrī "Villarreal" vienā no kārtas centrālajiem dueļiem cīnīsies pret tabulas otrajā vietā esošo Madrides "Real", kamēr vēl bez uzvarām esošā "Las Palmas" šajā pašā datumā uzņems "Celta Vigo".