Levandovska vārti sekmē "Barcelona" septīto uzvaru septiņās spēlēs
foto: ZUMAPRESS.com
Roberts Levandovskis pēc vārtu guvuma.
Futbols

Levandovska vārti sekmē "Barcelona" septīto uzvaru septiņās spēlēs

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Poļu uzbrucējs Roberts Levandovskis trešdien Spānijas futbola čempionātā ("La Liga") guva "Barcelona" vienīgos vārtus, palīdzot komandai savā laukumā ar 1:0 (1:0) pārspēt "Getafe" vienību.

Levandovska vārti sekmē "Barcelona" septīto uzvaru...

Levandovskim šie bija septītie vārti septiņās spēlēs, bet "Barcelona" ir vienīgā čempionāta komanda, kas spējusi uzvarēt visos mačos.

Vienīgos vārtus uzbrucējs guva spēles 19. minūtē un, kā vēsta klubs, tie bija komandas 6500. vārti 3035 "La Liga" spēlēs.

Barselonas komandai šis ir otrs labākais sezonas sākums kluba vēsturē. Pie septiņām uzvarām vienība tika arī 2017./2018. gada sezonas ievadā, bet astoņas uzvaras pēc kārtas "La Liga" čempionāta sākumā svinēja 2013/2014. gada sezonā.

Citā trešdienas mačā "Girona" savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar Madrides "Rayo Vallecano" futbolistiem. Čempionāta kopvērtējumā "Barcelona" ir līdere ar maksimāli iespējamiem 21 punktu septiņos mačos, par četriem punktiem atpaliek pagājušās sezonas čempione Madrides "Real", bet 13 punkti ir Bilbao "Athletic" vienībai.

Savukārt Levandovskis ar septiņiem precīziem sitieniem labāko vārtu guvēju sarakstā, apsteidzot piecus precīzus sitienus izdarījušo komandas biedru Rafinju un pēdējā mačā savainojumu guvušo Madrides "Real" futbolistu Kilianu Mbapē.