Mbapē turpina bombardēt un sekmē Madrides "Real" uzvaru pret "Alaves"
foto: ZUMAPRESS.com
Kilians Mbapē ar pieciem precīziem sitieniem pakāpies uz dalītu otro vietu Spānijas čempionāta labāko vārtu guvēju sarakstā, atpaliekot par vienu precīzu sitienu no "Barcelona" snaiperi Roberta Levandovska.
Futbols

Mbapē turpina bombardēt un sekmē Madrides "Real" uzvaru pret "Alaves"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Kiljanam Mbapē gūstot savus sestos vārtus pēdējos piecos mačos, Madrides "Real" futbolisti otrdien svinēja uzvaru Spānijas meistarsacīkšu septītās kārtas spēlē.

Mbapē turpina bombardēt un sekmē Madrides "Real" u...

Karaliskais klubs savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0) uzvarēja "Alaves".

Jau spēles pirmās minūtes noslēgumā pēc Vinisiusa Žuniora piespēles precīzu sitienu no pāris metriem izpildīja Lukass Vaskess. Puslaika beigu daļā, 40. minūtē, pēc Džūda Belingema piespēles Mbapē saņēma bumbu soda laukumā, apmānīja aizsargu un no aptuveni 11 metriem sita to tīklā - 2:0. Otrajā puslaikā madridiešiem vajadzēja nepilnas trīs minūtes, lai panāktu 3:0. Pēc ieskriešanas soda laukumā ar nekļūdīgu sitienu izcēlās Rodrigo. Puslaika turpinājumā abas komandas trāpīja pa vārtu konstrukciju, bet tā beigu daļā "Alaves" nepilnu pāris minūšu laikā guva divus vārtus. Vispirms ar sitienu no distances izcēlās Karloss Benjavidess, bet turpinājumā pēc viņa piespēles vārtus guva arī Kike Garsija.

Ar 17 punktiem septiņās spēlēs "Real" ir vicelīdere, par punktu atpaliekot no "Barcelona" komandas, kas visās sešās aizvadītajās kārtās nav zaudējusi ne punkta.