Semeņistaja izcīna uzvaru, bet Bartone piedzīvo zaudējumu ITF W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā
foto: EPA/ Scanpix
Semeņistaja pārī ar slovēnieti Veroniku Erjavecu pieveica slovēnieti Živu Falkneri un horvātieti Taru Virtu.
Citi sporta veidi

Semeņistaja izcīna uzvaru, bet Bartone piedzīvo zaudējumu ITF W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja svinēja uzvaru, bet Kamilla Bartone cieta zaudējumu Serbijā notiekošajā Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Kuršumlijska Banjas W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Semeņistaja izcīna uzvaru, bet Bartone piedzīvo za...

Semeņistaja pārī ar slovēnieti Veroniku Erjavecu ar 6-4, 6-4 pieveica slovēnieti Živu Falkneri un horvātieti Taru Virtu. Par uzvaru Semeņistaja nopelnīja 21 pasaules ranga punktu. Vienspēļu turnīrā Semeņistaja ir izsēta ar ceturto numuru un pirmajā kārtā bija brīva, bet otrajā kārtā tiksies ar mājinieci Ninu Stojanoviču (WTA 637.), kura pirmajā kārtā ar 6-2, 6-3 pieveica krievieti Jekaterinu Reingoldu (WTA 619.).

Bartone kopā ar Vācijas tenisisti Fabjenu Getwarti ar 1-6, 4-6 piekāpās rumānietei Stefanjai Bojicai un krievietei Jevgeņijai Burdinai, sacensības beidzot ar vienu pasaules ranga punktu. Bojici un Burdina ceturtdaļfinālā tiksies ar Semeņistaju un Erjavecu.

Vienspēļu turnīrā Bartone (WTA 515.) kvalifikācijas sacensību pirmajā kārtā, zaudējot ar 5-7, 2-2, nespēja turpināt cīņu ar mājinieci Milu Mašiču (WTA 931.), pasaules ranga punktus nenopelnot. Sacensības Kuršumlijska Banjā norisinās māla seguma laukumos.