Rīgas "Prizma" OHL spēlē pārspēj "Rīgas Hokeja skolu"
foto: LETA
Prizma" hokejisti ar Edija Brahmaņa un Rodrigo Strautiņa gūtajiem vārtiem otrā perioda 37.sekundē panāca vadību ar 2:1.
Hokejs

Rīgas "Prizma" OHL spēlē pārspēj "Rīgas Hokeja skolu"

Sporta nodaļa

Jauns.lv / LETA

Rīgas "Prizma" otrdien savā laukumā ar 4:2 (1:1, 3:1, 0:0) pārspēja "Rīgas Hokeja skolu" un svinēja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē.

Rīgas "Prizma" OHL spēlē pārspēj "Rīgas Hokeja sko...

Roberts Jānis Polis pēc spēlētas minūtes un 55 sekundēm izvirzīja vadībā viesus, bet "Prizma" hokejisti ar Edija Brahmaņa un Rodrigo Strautiņa gūtajiem vārtiem otrā perioda 37.sekundē panāca vadību ar 2:1. Rodrigo Berķis 23.minūtē izlīdzināja rezultātu, bet Kristers Bormanis un Roberts Jekimovs nodrošināja "Prizma" uzvaru. Ar sešās cīņās sakrātiem desmit punktiem turnīra tabulas augšgalā ir Tallinas "Panter", četrās spēlēs septiņi punkti ir "Mogo"/RSU, seši punkti - "Zemgalei"/LBTU, bet četri punkti - "Prizma".

Latviju turnīrā pārstāv "Mogo"/RSU, "Rīgas hokeja skola", "Zemgale"/LBTU un "Prizma", Lietuvu - Elektrēnu "Energija" un Viļņas "Hockey Punks", bet Igauniju - Tallinas "Panter". OHL izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu, bet augstākās vietas ieņēmušās Latvijas un Lietuvas vienības tiks atzītas par savu valstu čempionēm. OHL čempionātā komandas aizvada sešu apļu turnīru, tiekot izspēlētām 126 spēlēm. Iepriekšējā sezonā par čempioniem kļuva "Mogo"/RSU hokejisti, kuri finālsērijā ar 4-1 pārspēja "Zemgale"/LBTU komandu.